marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tragedia sfarsitului lumii in doua filme de senzatie in acest weekend: Contagion si Melancholia! Vezi programul la cinema

Tragedia sfarsitului lumii in doua filme de senzatie in acest weekend: Contagion si Melancholia! Vezi programul la cinema


Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.


Regizorul Steven Soderbegh si un casting de vis care ii numara pe Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard si Laurence Fishburne aduc thrillerul Contagion.

Contagion prezinta pericolul prin care trece o societate a viitorului, amenintata cu disparitia din cauza unei pandemii, provocata de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime.
 


Tot din acest weekend poti vedea filmul care a creat senzatie la Cannes in acest an Melancholia o poveste bizara, dar fascinanta pentru care frumoasa Kirsten Dunst a luat premiul de cea mai buna actrita.

Apocalipticul  Melancholia al controversatului regizor danez Lars von Trier ( care a fost numit persona non grata la Cannes dupa ce s-a declarat un simpatizant al lui Hitler) urmareste tragedia sfarsitului Pamantului din perspectiva intima a doua surori: Justine (Kirsten Dunst) si Claire (Charlotte Gainsbourg).


Pentru amatorii de senzatii tari in 3D, Noaptea rechinilor este alegerea perfecta. Horror-ul de senzatie cu Sara Paxton, Dustin Milligan si Chris Carmack promite efecte speciale uluitoare si mult suspans.


Daca vreti sa va relaxati cu o comedie usoara dar amuzanta, Care-i numarul tau? este alegerea perfecta. Anna Faris si Chris Evans se lupta cu eterna problema: gasirea jumatatii. Numai ca nu e asa simplu cand fiecare cauta in cu totul alta parte fericirea.

 



CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara



Alte filme care merita vazute in weekend:

 

O comedie spumoasa cu Rowan Atkinson, Rosamund Pike si Dominic West: Johnny English... se intoarce! 



Thrillerul Abduction cu Taylor Lautner si Lily Collins




Drive unul dintre cele mai bune filme de actiune din acest an in care Ryan Gosling este un erou intr-o cursa psihotica.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies