Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Miercuri, 28 Septembrie

  • 08:00
    Ce spun romanii
    210 min.
  • 09:00
    La bloc
    270 min.
  • 11:30
    Conflict in familie
    285 min.
  • 13:30
    Pacala
    300 min.
  • 16:15
    La bloc
    255 min.
  • 18:30
    Un Cadillac din aur masiv
    225 min.
  • 20:30
    In compania razbunarii
    210 min.
  • 22:15
    Avanpostul
    225 min.
  • 00:00
    Haywire: Cursa pentru supravietuire
    165 min.
  • 02:00
    Tata in stil american
    255 min.
  • 02:45
    Aventurile lui Jackie Chan
    330 min.
  • 06:15
    Un Cadillac din aur masiv
    180 min.