marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

Tragedia de acum o saptamana cand un cascador si-a pierdut viata la filmarile din Bulgaria de la The Expendables, nu a intarziat productia pentru partea a doua a unuia dintre cele mai bune filme de actiune din 2010.

Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI MARI DEZASTRE DE PE PLATOURILE DE FILMARE!

Au aparut un prim poster si imagini noi cu Sylvester Stallone si Chuck Norris alaturi de un intreg arsenal pe platourile de la The Expendables 2. Filmul, regizat de Simon West, este bazat pe o poveste scrisa de Sylvester Stallone si are un buget de peste 100 de milioane de dolari.

Jean-Claude Van Damme apare intr-un rol negativ iar Stallone anunta o confruntare de zile mari intre cei doi. Din echipa de elita a celor mai tari luptatori mai fac parte: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Randy Couture, Terry Crews, Dolph Lundgren, Liam Hemsworth, Jet Li.

Acestea sunt primele poze care apar dupa ce acum o saptamana un cascador si-a pierdut viata iar un altul a fost grav accidentat. Incidentul s-a produs in timpul filmarii unei cascadorii care implica explozia unei bombe false.

Casele de productie Nu Image si Millennium Films si intreg cast-ul au declarat ca regreta profund tragedia care a dus la moartea lui Kun Lieu si la accidentarea lui Nuo Sun si au negat faptul ca dublurile lui Jet Li si Sylvester Stallone au fost implicate in accident.

Topul celor mai tari eroi de actiune din anii '80!

Filmarile se desfasoara in Bulgaria, insa pana in decembrie, echipa de luptatori va ajunge in Franta si China. Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.


Stallone a dezvaluit in aceasta vara ca se afla in negocieri cu Nicolas Cage si John Travolta pentru a aparea in partea a doua a filmului care a strans inacasari globale de 274 de milioane de dolari in 2010.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies