Primele imagini cu Sylvester Stallone si Chuck Norris dupa tragedia de acum o saptamana. Topul celor mai mari dezastre produse pe platourile de filmare

9. Troia (2004): uragane, un picior rupt si tendonul lui Brad Pitt.  Ce ar putea merge prost intr-o superproductie unde Brad Pitt interpreteaza rolul principal? In mod ironic, pe durata filmarilor, Brad Pitt care l-a interpretat pe Ahile si-a rupt tendonul. Dar asta nu e tot. George Camilleri, un bodybuilder de performanta, si-a rupt piciorul in timpul unei secvente de actiune.  A fost operat in ziua urmatoare, dar din cauza complicatiilor a murit doua saptamani mai tarziu. In perioada filmarilor din Cabo, Mexic, au avut loc doua uragane in mai putin de o luna, al doilea chiar in ultima zi de productie cand totul era aproape terminat. In ciuda impedimentelor, filmul s-a realizat si a incasat sume uriase.

9. Troia (2004): uragane, un picior rupt si tendonul lui Brad Pitt. Ce ar putea merge prost intr-o superproductie unde Brad Pitt interpreteaza rolul principal? In mod ironic, pe durata filmarilor, Brad Pitt care l-a interpretat pe Ahile si-a rupt tendonul. Dar asta nu e tot. George Camilleri, un bodybuilder de performanta, si-a rupt piciorul in timpul unei secvente de actiune. A fost operat in ziua urmatoare, dar din cauza complicatiilor a murit doua saptamani mai tarziu. In perioada filmarilor din Cabo, Mexic, au avut loc doua uragane in mai putin de o luna, al doilea chiar in ultima zi de productie cand totul era aproape terminat. In ciuda impedimentelor, filmul s-a realizat si a incasat sume uriase.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies