Ads by IBU ProTV
  • Lucy... Lucy 14:30 Movieplex Cinema Plaza Romania http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Lucy... Lucy 13:20 Light Cinema http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Hercules... Hercules 15:30 Cinema City Cotroceni http://assets.sport.ro/assets/procinema/2013/12/02/image_galleries/31412/hercules-the-legend-begins_size6._v1
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Isla Fisher: "M-am temut pentru viata mea". Actrita a fost la un pas de o tragedie din cauza unei cascadorii pentru filmul "Now You See Me"

Actrita britanica Isla Fisher s-a ales cu o sperietura zdravana pe platourile de la filmul regizat de Louis Leterrier - "Now You See Me: Jaful perfect" , pelicula care ajunge in Romania la cinema la inceputul lunii iunie.

Isla Fisher:  M-am temut pentru viata mea . Actrita a fost la un pas de o tragedie din cauza unei cascadorii pentru filmul  Now You See Me

In filmul care spune povestea unei echipe de iluzionisti, Isla Fisher a fost nevoita sa joace intr-o scena dramatica in care este scufundata, legata cu lanturi la maini si picioare, intr-un bazin cu apa.

Actrita trebuia sa sugereze ca este panicata si sa loveasca in peretii bazinului de sticla, doar ca lanturile i s-au incurcat si vedeta in varsta de 37 de ani s-a speriat rau de tot.

Desi era un buton de panica ce golea bazinul de apa in cateva secunde, Isla nu a putut ajunge la el pe moment. Dupa cateva clipe de spaima aceasta a descurcat lanturile si a iesit din bazin

"Am fost norocoasa ca nu m-am pierdut de tot si ca am putut sa ies inainte ca totul sa se termine prost. M-am temut pentru viata mea. Ma gandeam ca nu vreau sa mor intr-un costum de baie" a spus aceasta.

Now You See Me este un thriller regizat de Louis Leterrier si ne spune povestea unei echipe de iluzionisti care reusesc sa jefuiasca o banca si sa rasplateasca publicul cu banii.

Filmul are o distributie de 5 stele: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Melanie Laurent, Dave Franco, Morgan Freeman, Common, Michael Kelly, Elias Koteas si Michael Caine.

Povestea implica un grup de magicieni (The Four Horsemen) condusi de Atlas (Eissenberg) care in cadrul unor spectacole de magie hi-tech jefuiesc o banca de pe alt continent si un afacerist corupt intr-o singura seara, oferind banii audientei.

Normal ca FBI-ul intra pe fir imediat pentru ca jafurile chiar s-au intamplat in realitate dar nimeni nu intelege cum.

 


Cele mai citite

James Cameron a spulberat cel mai mare mit din cinematografia moderna: de ce era imposibil ca Leonardo DiCaprio sa supravietuiasca in Titanic

Moartea lui Leonardo DiCaprio in blockbusterul lui James Cameron din 1997 - Titanic - a fost una dintre cele mai discutate scene din filmul cineastului american. Imaginile cu Jake (Leo DiCaprio) inghetat in apele Atlanticului au fost fost tinta multor ironii de-a lungul timpului din partea celor care credeau ca moartea sa a fost inutila.

Citeste mai mult ►