marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman isi arata vechile gheare de os ale lui Wolverine intr-o noua imagine din film

Hugh Jackman apare in ipostaza super eroului Wolverine afisand vechile gheare de os intr-o noua imagine din filmul ce se va lansa in 2013.

Hugh Jackman isi arata vechile gheare de os ale lui Wolverine intr-o noua imagine din film

Revista Empire a publicat o noua imagine din blockbusterul ce se va lansa vara viitoare si care il pune pe Wolverine in mijlocul culturii japoneze intr-o pvoeste despre violenta, dragoste si onoare. Intr-un interviu acordat revistei, regizorul James Mangold a tinut sa precizeze ca filmul The Wolverine va fi separat de universul X-Men.


"Jean Grey (iubirea neimpartasita a lui Wolverine) nu mai este, mutantii nu mai sunt uniti sau au disparut iar Logan se simte extrem de singur" a declarat regizorul.
 

Cea mai mare parte a actiunii se petrece in Tokyo unde Logan se indragosteste de misterioasa Mariko interpretata de Tao Okamoto si cade la mijloc intr-un razboi brutal intre gasti. Noile evenimente sunt insa independente de restul universului X-Men.


"Mi-am dorit sa pot spune povestea independent, fara a ma impovara cu necesitatea de a face legatura cu un film ce exista deja si de a fi nevoit sa ma conformez acestui lucru", a mai declarat regizorul.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies