marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman isi arata ghearele si muschii in prima imagine oficiala din Wolverine

Hugh Jackman isi arata din nou "ghearele" in prima imagine oficiala  din Wolverine

Hugh Jackman isi arata ghearele si muschii in prima imagine oficiala din Wolverine

 

Producatorii de la 20th Century Fox  urmeaza sa lanseze Wolverine in 2013, ca film centrat doar pe personajul din universul Marvel. Hugh Jackman il va juca pentru a sasea oara pe Logan/Wolverine.


Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptator singuratic pe taramurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un razboinic samurai si va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, intr-o lupta grandioasa care il va schimba pentru totdeauna.

 

 

Wolverine se afla de doi ani in faza de proiect, iar Darren Aronofosky era la carma ca regizor,  insa acesta a renuntat la pelicula. Alegerea sa a surprins pe toata lumea pentru ca este cunoscut mai mult ca regizor de filme independente si nu de blockbustere, insa  Aronofsky a mai lucrat alaturi de Hugh Jackman la The Fountain/ Fantana. Aronofsky a fost inlocuit cu James Allen Mangold, cunoscut pentru productii ca Girl, Interrupted, Walk The Line sau 3:10 to Yuma., iar filmarile au demarat in acest an.

 

Filmul The Wolverine este inspirat din numarul din 1982 din benzile desenate create de Frank Miller si Chris Claremont, in care Wolverine calatoreste in Japonia, unde are de invins un inamic dur si gaseste dragostea in bratele fiicei unui criminal periculos.



Hugh Jackman  s-a declarat incantat de noua poveste: "Sunt foarte multe straturi ale acestei povesti. Iubesc ideea unui personaj anarhist, nelegiuit care ajunge intr-o lume dominata de traditie si onoare. In benzile desenate Wolverine este batut crunt de niste samurai, nu de mutanti, cum se intampla pana acum" a spus Hugh Jackman despre povestea noului sau film, care are un buget alocat de peste 100 de milioane de dolari.

 

Wolverine este o continuare a filmului din 2010, X-men Origins: Wolverine, in care Hugh Jackman l-a avut adversar pe Liev Schreiber. Filmul a facut incasari mondiale de 373 de milioane de dolari.

 

Wolverine urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA si Romania pe 26 iulie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies