marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Edward Furlong: la 14 ani facea un rol de neuitat alaturi de Arnold, acum fanii Terminator nu-l mai recunosc. Una dintre cele mai triste povesti de la Hollywood

La 34 de ani, Edward Furlong inca incearca sa revina la gloria din copilarie cand facea un rol de neuitat alaturi de Arnold Schwarzenegger in Terminator 2: Ziua Judecatii.

Edward Furlong: la 14 ani facea un rol de neuitat alaturi de Arnold, acum fanii Terminator nu-l mai recunosc. Una dintre cele mai triste povesti de la Hollywood

GALERIE FOTO:  15 imagini diin cariera lui Edward Furlong


Problematicul actor a atras atentia  fanilor si presei in aceasta saptamana aparand alaturi de Dominic Purcell ( Prison Break) pe platourile de la noul sau film "Bailout". Internat in repetate randuri pentru consumul de alcool si droguri si cunoscut pentru relatia sa turbulenta cu fosta nevasta Rachel Bella, actorul arata total iesit din forma, obosit si cu multe kilograme in plus.


Fanii si-au amintit ca Edward Furlong are una dintre cele mai triste povesti de la Hollywood. La 13 ani i s-a oferit rolul vietii lui, insa actorul a intrat in clubul copiilor staruri care si-au distrus carierele. A fost descoperit intr-un club de catre un regizor care l-a  adus la auditiile pentru rolul lui "John Conner" in Terminator 2: Judgement Day ( 1991).  Era primul sau rol profesionist si ramane si astazi cel mai cunoscut din cariera sa. Filmul a facut incasari de 519 milioane de $, cele mai mari din toata seria Terminator, iar tanarul Furlong  primea pentru rolul sau 30,000 $ potrivit IMDb.
 

 

 

Edward Furlong (34 de ani) pe platourile de la noul sau film "Bailout"


Isi poarta de grija de unul singur de la 14 ani, nu si-a cunoscut niciodata tatal si nici nu stie cine este.  Nu a terminat liceul niciodata, iar  la 15 ani avea o relatie cu Jacqueline Domac, pe atunci 29 de ani,  tutorele sau de pe platourile de filmare de la Terminator 2. Aceasta i-a devenit mai tarziu manager si logodnica. In 1999, femeia l-a dat in judecata acuzandu-l de violenta.

Cand anunta "I'll be back" la finalul lui Terminator, Arnold nu se astepta sa revina cu un simpatic si talentat tanar actor care interpreta rolul unui pusti ce reprezenta speranta intregii omeniri. Pentru acest rol Furlong a primit un premiu MTV Movie Award pentru cel mai bun debut si un premiu Saturday Award pentru cel mai bun actor tanar. Au urmat succese moderate cu productia "Before and After" unde a jucat alaturi de Meryl Streep si Liam Neeson si cu American History X alaturi de Edward Norton.


Edward Furlong alaturi de Dominic Purcell

A inceput sa lucreze ca model si a mai jucat in "The Crow - Wicked Prayer" alaturi de Tara Reid, in "Animal Factory" si in "Detroid Rock City" pe platourile caruia a intalnit-o pe Natasha Lyonne cu care a avut o relatie turbulenta. La inceputul anilor 2000 au inceput petrecerile, drogurile si bautura. A fost dat afara din  Terminator 3  pentru ca devenise un risc pentru producatori. Nu a fost singurul film important pe care l-a ratat. Presa scria despre vizitele in clinicile de dezintoxicare dupa ce se trezea in propria voma in urma petrecerilor unde nu era strain de heroina. A fost arestat de doua ori conducand beat.

In 2006, actorul a recunoscut ca fuma aproape 3 pachete de tigari pe zi intre 22-26 de ani si consumase cocaina si heroina, conform revistei People.

 


S-a casatorit cu Rachael Bella pe 19 aprilie 2006 si are alaturi de ea un baiat. Dupa doar 3 ani de casnicie, Rachael Bella a divortat. Actrita care a obtinut ordin de restrictie impotriva sa a dezvaluit ca  Furlong a amenitat in repetate randuri ca se va sinucide, ca o va bate cu bata se baseball, refuza sa fie testat antidrog si isi lovea copilul.

"Nu credeam ca am sa ajung pana la 21 de ani. Ma simteam batran, insa nu-mi mai este frica sa imbatranesc" a declarat actorul in urma cu cativa ani.

Dupa ce a disparut de pe radar o perioada, in 2006 a obtinut un rol in serialul "CSI: NY" iar anul trecut a avut un rol mic in The Green Hornet .  Actorul este implicat in acest an in peste 6, productii insa rolurile nu sunt toate extraordinare. Pentru moment filmeaza la drama The Bailout alaturi de Eric Roberts si Dominic Purcell.
 

Edward Furlong (15 ani) in 1992, la MTV Movie Awards

 

Actorul arata groaznic in perioada in care se lupta cu drogurile, in 2002.

 


Terminator 2: Judgement Day ( 1991)
Regizor: James Cameron
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton,  Edward Furlong, Robert Patrick
Buget: 102 milioane de $
Incasari: 519 milioane de $


 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies