Ads by IBU ProTV
  • Lucy... Lucy 22:50 Cinema City Sun Plaza http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cosmarul lui Chuck Norris. Jason Statham se bate cu toata lumea in noul sau film. Vezi cum s-a transformat actorul in 14 ani

Nimeni nu este in siguranta. Jason Statham bate tot ce prinde in noul trailer pentru thrillerul Safe. Filmul va ajunge in Romania pe 11 mai 2012.

Cosmarul lui Chuck Norris. Jason Statham se bate cu toata lumea in noul sau film. Vezi cum s-a transformat actorul in 14 ani

Safe este unul din cele 3 filme pe care Jason Statham ( 44 de ani) le lanseaza in 2012. Pe langa thrillerul regizat de Boaza Yakin cel care a scris in 2010 si Prince of Persia: The Sands of Time actorul va putea fi vazut in The Expendables 2 si in drama thriller Parker unde joaca alaturi de Jennifer Lopez.


Cu un buget de 30 de milioane de dolari Safe il aduce pe Statham intr-un rol care l-ar face invidios si pe Chuck Norris actorul isi pune in cap mafiile de pe 3 continente. Din distributie mai fac Catherine Chan si Chris Sarandon.


Actorul a dovedit acum 2 zile ca este un dur si in viata reala: a scuipat un paparazzi in New York in timp ce-si cauta un apartament ocazie cu care i-a si amenintat ca-i rupe in bataie.

Luke Wright (Jason Statham) este un fost agent de elita a carui viata se schimba complet cand se incurca cu cei mai periculosi oameni. Vrand sa dea un exemplu, mafia ruseasca ii ucide familia si ii distruge viata. Asa ca Luke pierde tot si ajunge sa cutreiere strazile din New York, apasat de sentimentul de vinovatie pentru tragedia intamplata si inspaimantat de faptul ca este vesnic urmarit.

Jason Statham in The Expendables 2

Dar cand o vede pe Mei (Catherine Chan), o fetita chinezoaica de 10 ani urmarita de mafia ruseseasca (aceiasi oameni care i-au ucis familia), Luke actioneaza la primul impuls si incearca sa o salveze pe fetita, aruncandu-se astfel, intr-un razboi intre doua mari mafii: cea ruseasca si chineazeasca.


Luke va descoperi ca Mei nu este o fetita obsinuita, ci una geniala, care se pricepe de minune la cifre si descifrat coduri, motiv pentru care a fost rapita de Triade, una dintre cele mai nemiloase organizatii criminale chinezesti. Fetita a memorat un cod numeric valoros vanat de mafiotii chinezi, rusi si politistii corupti din New York.Pentru ca Luke este singura persoana in care Mei poate avea incredere, acesta decide sa o ajute si incepe o rafuiala sangeroasa cu cei mai periculosi oameni din New York.

Jason Statham in Safe 2012                                                   Jason Statham in Safe in 1998

Jason Statham a debutat in filme in urma cu 14 ani cu rolul lui Bacon in Lock, Stock and Two Smoking Barrels al lui Guy Ritchie. Si de atunci si-a constuit o imagine de Bad Boy in pelicule ca "Revolver" (2005)i "Snatch / Unde dai si unde crapa" (2000), "Jaf in stil italian" (2003), "The Transporter / Curierul", "Crank: Tensiune maxima", "Jaful de pe Baker Street", "Cursa mortala" si "Un asasin nemilos" (2007), in care a jucat alaturi de starul artelor martiale, Jet Li, "Mecanicul" ( 2011) sau "Killer Elite" ( 2011).

A fost inotator de performanta, participand la Campionatul mondial din 1992 alaturi de echipa nationala britanica de inot, model si vanzator la negru pana sa ajunga la actorie. Rolul de debut din Stock and Two Smoking Barrels din 1998 l-a obtinut prin intermediul agentiei de modeling pentru care lucra, French Connection. Acestia au devenit unul din investitorii majori ai filmului si i-au facut cunostinta cu Guy Ritchie. La proba, regizorul l-a pus sa mimeze un vanzator ambulant, care sa-l convinga sa cumpere bijuterii false de la el. Colaborarea a dat roade, pentru ca cei doi s-au reintalnit si in 2000, cand Statham a jucat in Snatch.Si-a facut singur aproape toate cascadoriile din The Transporter, inclusiv in scenele de curse cu masini, scuba diving.

Jason Statham alaturi de  iubita sa Rosie Huntington-Whiteley la petrecerea Oscarurilor in 2012

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto