marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei trei muschetari 3D marea premiera a saptamanii in cinematografele din Romania! 5 filme de vazut in acest weekend

Cei trei muschetari 3D marea premiera a saptamanii in cinematografele din Romania! 5 filme de vazut in acest weekend

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

Povestea celebrilor muschetari ai lui Alexandre Dumas prinde viata din nou pe marile ecrane, intr-o adaptare moderna a lui Paul W.S.Anderson, in format 3D.

Pe langa o distributie de zile mari, din care fac parte Orlando Bloom si Milla Jovovich, Cei trei muschetari are o colonoa sonora impresionanta, efecte speciale deosebite, iar 3D-ul transforma povestea intr-o aventura care te va tine cu sufletul la gura. Lupte cu sabii, dirijabile, mitraliere, aruncatoare de flacari intr-o versiunea moderna si plina de adrenalina, perfecta pentru o noua generatie.
 

 


 

Anne Hathaway revine cu o drama romantica, One Day, adaptata dupa romanul cu acelasi nume scris de David Nicholls, despre dragoste, destin si prietenie. Anne Hathway si Jim Sturgess sunt doi tineri, care, dupa ce au fost impreuna o singura zi, ajung sa aiba o prietenie care va dura o viata. Pentru a nu pune in pericol aceasta frumoasa relatie de prietenie, cei doi decid sa se vada o singura data pe an, in data in care s-au cunoscut.

 

 


 

 

Daca nu ati apucat sa vedeti  Real Steel, Hugh Jackman si robotii sai va asteapta si in aceasta saptamana, intr-un film plin de efecte speciale superbe, o poveste in stil Rocky combinata cu Transformers si o coregrafie de lupta senzationala semnata de un campion mondial Sugar Ray Leonard.


Jason Statham continua intruntarea greilor si in acest weekend in Killer Elite, alaturi de el jucand Robert De Niro si Clive Owen. Killer Elite aduce pe marile ecrane trio-ul perfect pentru un film de actiune captivant, in care Statham si Robert De Niro vor incerca sa il anihilzeze pe unul dintre cei periculosi asasini.


 

Daca preferati productii autohtone, atunci merita sa vedeti Loverboy, unul din cele mai apreciate si premiate filme romanesti. Ada Condeescu si George Pistereanu, care au castigat numeroase premii in cadrul mai multor festivaluri de film, aduc pe marile ecrane o poveste de dragoste pasionala, dar extrem de periculoasa.  Filmul regizat de Catalin Mitulescu este considerat printre cele mai bune filme lansate de romani din ultimii ani.



CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies