marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 imagini noi din The Expendables 2. Sylvester Stallone si Jean Claude Van Damme aduc cea mai tare confruntare a anului intr-un film de actiune exploziv

Producatorii filmului The Expendables 2 au lansat 10 imagini noi din filmul care se va lansa in aceasta vara. Cei mai tari eroi de actiune promit sa revina in forta intr-un film exploziv pe care nici un barbat nu trebuie sa-l rateze.

10 imagini noi din The Expendables 2. Sylvester Stallone si Jean Claude Van Damme aduc cea mai tare confruntare a anului intr-un film de actiune exploziv


10 imagini noi din The Expendables

 

Inca 2 luni mai au de asteptat pana cand Arnold, Stallone,  Chuck Norris, Van Damme sau Dolph Lundgren vor arunca totul in aer in The Expendables 2.

 

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune. Din distributie face parte si inegalabilul Chuck Norris.

 

 

 


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.  Filmul are un buget estimat de 100 de milioane de dolari. Pelicula a fost filmata in Bulgaria si este regizata de Simon West (Con Air).

 

 

Filmul promite imagini explozive si pline de testosteron. In trailerele aparute, fanii au avut ocazia sa vada si confruntarea dintre  Stallone si Jean-Claude Van Damme, de aceasta data in rol negativ. Actorul belgian a refuzat initial sa faca parte din primul film pentru ca i s-a oferit un rol negativ, postura in care Van Damme nu apare mai niciodata. Insa, dupa ce a vazut succesul pe care l-a avut The Expendables, a fost de acord sa se alature echipei eroilor de sacrificiu in al doua parte a filmului. Se pare ca motivul principal pentru care a refuzat sa joace in primul film a fost faptul ca nu vroia sa piarda in fata lui Jet Li.

 

"Am vrut sa existe o confruntare intre Jet Li si Jean Claude Van Damme. Insa lui Van Damme nu i-a convenit acest lucru, nu i-a placut faptul ca trebuie sa piarda in fata lui Jet Li. Dar tocmai asta era partea cea mai interesanta, ca Van Damme ajungea si el sa fie batut de un inamic. Dar atat el , cat si Steven Seagal nu au impartit umorul nostru" a spus Sylvester Stallone pentru The Sunday Times intr-un interviu din 2010.

 

Acest lucru a fost mentionat si de Van Damme intr-un interviu: "Stallone mi-a oferit un rol in filmul sau. Si l-am intrebat care este povestea. El imi tot spunea ca o sa fac multi bani, iar eu i-am zis ca ma intereseaza povestea. A fost destul de ambiguu, insa mi-a dat de inteles ca va fi negativ si ca voi pierde lupta. Asa ca am decis sa zic pas si sa nu fac parte din proiect" a spus Van Damme.

 

Insa, desi i-a fost teama ca si-ar putea distruge imagine de erou invincibil, Van Damme a fost convins pana la urma sa preia rolul in The Expendables 2, unde se va lupta pe viata si pe moartea cu echipa lui Sylvester Stallone.

 

Nu lipseste nici Arnold Schwarzeneger care dupa 28 de ani anunta din nou triumfator "I'm back". In 1984, actorul intra in istorie cu replica "I'll be back!" in Terminatorul lui James Cameron.

 

The Expendables 2 ajunge in Romanie pe 31 august.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies