marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana a stralucit la premiera Colombiana, filmul care a ajutat-o pe actrita sa iasa din depresie

Zoe Saldana, actrita din Avatar, a lansat un nou film, thriller-ul Colombiana. La premiera de gala ce a avut loc la Los Angeles, actrita a avut o aparitie de senzatie.

Zoe Saldana a stralucit la premiera Colombiana, filmul care a ajutat-o pe actrita sa iasa din depresie

Actrita de 33 de ani a purtat o rochie de piele de culoare roz pal, ce a fost in contrast cu pielea ei ciocolatie. Look-ul lui Saldana de la eveniment este complet diferit de cel din filmul recent lansat.

Zoe Saldana
joaca rolul unei tinere columbiene, Cataleya, ce se transforma intr-un asasin  cu sange rece dupa ce devine martora la uciderea parintilor ei de catre cel mai mare mafiot din Bogota.

Cataleya se refugiaza in Chicago, la unchiul sau Emilio, insa se dedica in totalitate razbunarii si porneste in cautarea celui care i-a ucis familia.

Actrita a spus in presa cu cateva luni in urma ca atunci cand a inceput filmarile pentru Colombiana era epuizata dupa tot haosul pe care l-a generat Avatar, filmul care i-a adus cu adevarat celebritatea.

"Dupa lansarea filmului Avatar, anul urmator a fost coplesitor din toate punctele de vedere. Am calatorit in toata lumea si m-am trezit in cele mai indepartate zone, pentru a promova acest film. Imi simteam trupul extenuat, iar la sfarsitul anului am cedat atat fizic cat si emotional.

Imi aduc aminte cum incepusem filmarile pentru Colombiana si stateam in camera mea de hotel si plangeam. Cred ca am dormit o luna intreaga, la un moment dat" a povestit Zoe Saldana. Insa frumoasa actrita s-a pus repede pe picioare si a continuat filmarile pentru thriller-ul Colombiana.

Chiar daca acum este cunoscuta in intreaga lume, actrita ramane la fel de modesta: "Nu ma voi obisnui niciodata cu celebritatea. Dar eu nu muncesc pentru premii sau lux, ci pur si simplu imi place ce fac".

Thriller-ul Colombiana va fi lansat si in Romania, incepand cu 9 septembrie.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies