marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zero Dark Thirty: povestea femeii care l-a prins pe Osama bin Laden, numita cel mai bun film al anului de criticii din New York. Castigatorii Galei New York Film Critics Circle Awards

Premiile New York Film Critics Circle Awards  considerate un barometru important pentru Oscarurile din  februarie 2013 si-au anuntat luni castigatorii. Pelicula Zero Dark Thirty a fost preferata criticilor din New York.

Zero Dark Thirty: povestea femeii care l-a prins pe Osama bin Laden, numita cel mai bun film al anului de criticii din New York. Castigatorii Galei New York Film Critics Circle Awards

Si…
 

… castigatorul … pentru …  premiul …

… Cel mai bun film … este …


… Zero Dark Thirty!


Filmul primei regizoare premiata cu Oscar - Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) - Zero Dark Thirty i-a cucerit pe criticii de la cea de-a 78-a editie a New York Film Critics Circle Awards. Zero Dark Thirty este povestea femeii care a invins al-Qaeda si a avut un rol capital in prinderea si uciderea liderului terorist Osama Bin Laden in mai 2011. Pelicula cu o distributie formata din Chris Pratt, Jessica Chastain si Joel Edgerton a luat premiul pentru cel mai bun film si cea mai bune regie -  Kathryn Bigelow.
 


Cum era de asteptat, favoritul principal la Oscar, Daniel Day-Lewis a luat premiul pentrru cel mai bun actor cu rolul lui Lincoln in pelicula despre viata popularului presedinte american, in regia lui Steven Speilberg. Marea surpriza a venit la categoria cea mai buna actrita unde s-a impus Rachel Weisz, cu rolul din The Deep Blue Sea, povestea unui triunghi amoros ce o are in centru pe nevasta unui judecator, in regia lui Terence Davies.
 


Premiiile New York Film Critics Circle Awards se vor decerna intr-o gala desfasurata pe 7 ianuarie 2013 si sunt considerate un barometru important pentru Oscaruri.

 

Premiile New York Film Critics Circle Award 2012':

Cel mai bun film: Zero Dark Thirty

Cel mai bun regizor: Kathryn Bigelow, Zero Dark Thirty

Cel mai bun scenariu: Tony Kushner, Lincoln

Cel mai bun actor: Daniel Day-Lewis, Lincoln

Cea mai buna actrita : Rachel Weisz, The Deep Blue Sea

Cel mai bun film strain: Amour

Cea mai buna animatie: Frankenweenie

Cel mai bun actor in rol secundar: Matthew McConaughey for Bernie and Magic Mike

Cea mai buna actrita in rol secundar: Sally Field, Lincoln

cea mai buna regie de imagine: Greig Fraser, Zero Dark Thirty

Cel mai bun film non-fictional: The Central Park Five

Cel mai bun debut: How to Survive a Plague


 

Primele recenzii pentru Zero Dark Thirty:


Richard Corliss pentru TIME Magazine
: "Zero Dark Thirty este un film al naibii de bun. Este surprinzator si dramatizeaza o aventura internationala reala cu agenti CIA pe post de eroi."


Jordan Hoffman pentru ScreenCrush: "Cea mai mare vanatoare de oameni din istorie este cel mai bun film despre o vanatoare de oameni din istorie."

James Rocchi pentru Boxoffice Magazine: "Zero Dark Thirthy este o capodopera a unui regizor desavarsit."


Cole Smithey
: "Cea mai mare realizare a filmului este ca nu isi glorifica subiectul. Publicul este lasat sa cantareasca efectele a ceea ce a vazut."

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies