marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zac Efron si Emily Ratajkowski traiesc cea mai tare noapte din viata lor: vezi trailerul pentru "We Are Your Best Friends"

Zac Efron si Emily Ratajkowski apar in primul trailer pentru comedia "We Are Your Friends", in regia lui Max Joseph.

Zac Efron si Emily Ratajkowski traiesc cea mai tare noapte din viata lor: vezi trailerul pentru We Are Your Best Friends

Zac Efron lanseaza un nou film, ce are sanse mari sa devina un hit in randul publicului tanar. "We Are Your Friends" este un film despre cum iti gasesti vocea interioara si pasiunea. Plasat in lumea muzicii electronicii si a cluburilor de noapte, filmul spune povestea unui tanar DJ aspirant, Cole (Zac Efron) care isi petrece zilele pierzand vremea cu prietenii sai din copilarie, iar noptile lucreaza la piesa cu care vrea sa dea lovitura. Insa, viata lui va fi data peste cap cand cunoaste un alt DJ James (Wes Bentley), carismatic dar tulburat,  care il ia sub aripa lui.

 

 

 

Lucrurile se complica cand Cole se indragosteste de iubita mult tanara, dar superba a lui James, interpretata de Emily Ratajkowski. Astfel, Cole este prins intre o relatie intensa, dar interzisa si prietenia fata de omul care il poate ajuta sa isi implineasca visul de-o viata.


 

 

In primul trailer apar Zac Efron, Emily Ratajkowski si Wes Bentley, iar clipul e plin de scene cu imagini de la party-uri si distractie, insa promite sa aiba si o latura dramatica. In SUA filmul se lanseaza pe 29 august, urmand sa fie lansat in cinematografele din Romania pe 9 septembrie.


 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies