marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Xena si Gabrielle s-au reunit, dupa 20 de ani. Cum arata acum si ce a declarat Lucy Lawless despre o continuare a serialului indragit de milioane de oameni

Xena si Gabrielle s-au reunit pentru un selfie, la cativa ani de la incheierea filmarilor serialului "Xena, printesa razboinica".

Xena si Gabrielle s-au reunit, dupa 20 de ani. Cum arata acum si ce a declarat Lucy Lawless despre o continuare a serialului indragit de milioane de oameni

Cele doua actrite, Lucy Lawless si Renne Connor, au tinut legatura si dupa incheierea popularului serial si sunt destul de apropiate. Recent, Lucy Lawless le-a facut o surpriza fanilor sai de pe Instagram, unde a postat imaginea selfie, in care apare alaturi de cea care a jucat-o pe Gabrielle, partenera ei de aventuri in serial.

Dupa ce saptamana trecuta a aparut zvonul cum ca Xena ar putea fi readus pe micile ecrane, actrita a dezmintit informatia  pe Twitter.

"Din pacate, prieteni, zvonurile despre un nou serial Xena sunt false. Mi-ar placea sa se intampla asta intr-o zi, dar inca ramane la stadiul de dorinta" a scris aceasta pe Twitter.


La 1.82 m inaltime, Lucy a fost destinata unui rol de luptatoare. Nascuta in 1968, pe numele ei, Lucille Francis Ryan, a fost printesa generatiei razboinice timp de 134 de episoade, din 1995 si pana in 2001. Actrita a devenit emblematica pentru rolul Xenei.

Serialul creat de Robert Tapert care a produs si show-ul hit Spartacus: Blood and Sand, a fost conceput ca spin-off dupa Hercules: The Legendary Journeys, realizat tot de el, insa a reusit sa stranga aprecieri mai numeroase.

Pana si Hercule a fost sedus de frumoasa cunoscatoare a artelor martiale si a armelor care alaturi de cea mai buna prietena a sa Gabrielle (Renée O'Connor), decide sa razbune distrugerea satului natal si devine cel mai de temut dusman al triburilor mitologice, imperiilor si zeilor in calatoriile sale prin Grecia Antica, Japonia, China sau Egipt.

 

 

 

Still hanging with my gal #Reneeoconnor @reallucylawless #xena #gabrielle

A photo posted by Lucy lawless (@reallucylawless) on

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies