marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men Days of Future Past: cum arata cei mai tari mutanti in primul teaser pentru filmul pe care toti fanii X-men il asteapta

Producatorii filmului X-men: Days of Future Past au lansat un teaser foarte scurt, de doar 6 secunde, dar in care apar cam toti eroii pe care fanii abia asteapta sa ii vada in 2014.

X-men Days of Future Past: cum arata cei mai tari mutanti in primul teaser pentru filmul pe care toti fanii X-men il asteapta


Desi sunt doar 6 secunde, teaserul este realizat foarte bine iar fanii ii pot vedea pe Magneto, Profesorul X, Woverine dar si pe frumoasa Mystique, intepretata de Jennifer Lawrence. Actrita de 23 de ani atrage toata atentia in costumul albastru si sexy si isi arata flexibilitatea intr-o scena de lupta care va fi mai mult ca sigur spectaculoasa.

 

 



 

 

X-men: Days of Future Past este regizat de Bryan Singer, care a lansat seria. Acesta revine la carma filmarilor si promite un film spectaculos, care sa imbine elementele iubite de fani din seria originala si cea noua, in care sunt prezentate versiunile tinere ale  Profesorului X sau Magneto.


Bryan Singer a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011.  X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Halle Berry, Ellen Page. Data de lansare ramane 18 iulie 2014.

 

 

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

Anul trecut, X-Men: First Class, al cincilea film din seria super eroilor mutanti, a facut incasari mondiale de peste 350 de milioane de dolari.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies