marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men - Days of Future Past: cele doua generatii de mutanti se intalnesc in primul trailer pentru super productia regizata de Bryan Singer

Una dintre francizele care a pus bazele productiilor cu super eroi la Hollywood revine in forta in acest an. Primul trailer pentru X-men: Days of Future Past a fost lansat, iar imaginile arata impresionant, cele doua generatii de mutanti intalnindu-se pentru a salva omenirea.

X-men - Days of Future Past: cele doua generatii de mutanti se intalnesc in primul trailer pentru super productia regizata de Bryan Singer

X-men: Days of Future Past se anunta a fi cel mai mare film din seria X-men. Si are toata ingredientele: regizorul care a lansat seria revine la carma filmarilor - Bryan Singer, filmul este asteptat de milioane de fani, iar de aceasta data vor fi prezente ambele generatii de mutanti, mai ales Profesorul X si Magneto: James McAvoy/Patrick Stewart si Michael Fassbender/Ian McKellen.

X-men: Days of Future Past a fost anuntat ca un sequel de la X-men: First Class, dar povestea este mult mai complexa, care implica calatoria in timp, metoda prin care personajele vor face salturi temporale in trecut si viitor, iar Storm, Wolverine si alte personaje din prima serie se intorc.  Trailerul i-a pus pe ganduri pe fani, care au ridicat tot felul de intrebari dupa ce au vizionat imaginile. Cum vor fi integrate noile personaje in poveste, intr-un film atat de aglomerat?

 

 

Peter Dinklage apare si el in trailer, iar fanii abia asteapta sa vada cat de rau va fi actorul cunoscut din Game of Thrones.

Aparitia care a socat insa a fost cea a lui James McAvoy, varianta tanara a Profesorului X. Acesta apare in scaun cu rotile si vizibil afectat de evenimentele din X-men First Class.

Intr-una dintre secvente, Magneto si Mystique par sa fie inamici, iar Magneto reuseste sa o traga spre el folosindu-si forta.

 

 

Insa, probabil ca toti fanii au ramas cu gura cascata la finalul trailerului, atunci cand Profesorul X din trecut se intalneste cu Profesorul X din  viitor !? Cum este posibil si de ce a fost nevoit Wolverine sa calatoreasca in trecut, ramane de vazut in vara lui 2014 cand se va lansa filmul in cinematografe.


Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

 

X-men: Days of Future Past se lanseaza si in Romania, incepand cu 23 mai 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies