marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men Apocalypse: James McAvoy, pentru prima data chel in rolul Profesorului X. Imaginea care i-a surprins pe fani

In sfarsit, James McAvoy a renuntat la par si s-a tuns chel pentru rolul din seria X-men. Regizorul Bryan Singer a postat pe Instagram imaginea in care James McAvoy este chel in rolul Profesorului X.

X-men Apocalypse: James McAvoy, pentru prima data chel in rolul Profesorului X. Imaginea care i-a surprins pe fani

Fanii seriei cu mutanti asteptau de mult aceasta schimbare si se intrebau cadn va deveni chel Charles Xavier, in versiune tanara, interpretata de James McAvoy. Acesta l-a mai jucat pe Charles Xavier in  X-Men: First Class si X-Men: Days of Future Past, dar in Apocalypse va aparea pentru prima data chel.

 

"#Xavier reborn." a fost mesajul postat de regizor la imaginea cu cei doi. In benzile desenate, Charlex Xavier, acesta devine chel in urma unui efect secundar al mutatie sale genetice. In filmele X-men, doar varianta matura, interpretata de Patrick Stewart avea chelie, insa acum, James McAvoy a renuntat complet la parul lung si se apropie tot mai mult de varianta din benzile desenate.

 

 

 

Oscar Isaac va juca rolul Apocalypse, eroul negativ ce da si numele viitorului capitol din seria cu mutanti, anunta cei de la The Wrap.  Oscar Isaac a invins actori ca Idris Elba sau Pedro Pascal pentru acest rol. Povestea lui Apocalypse este interesanta: adevaratul lui nume este En Sabah Nur, ce se traduce ca "primul ales", ceea indica faptul ca el este primul om care s-a nascut cu gene de mutant. Tinand cont de mostenirea lui antica, este considerat extrem de puternic, asemeni unui zeu si le insusi se considera Dumnezeu.

 

Filmarile pentru X-men:Apocalypse au inceput in aceasta perioada, in Canada. Din distributie fac parte Michael Fassbender, Jennifer Lawrence si Nicholas Hoult. Data de lansare stabilita este 27 mai 2016.

 

 

#Xavier reborn (in process ) #jamesmcavoy #XMEN #XMenApocalypse @xmenmovies

A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies