marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blue Jasmine: Cate Blanchett pierde tot si trece printr-o criza existentiala in primul trailer pentru filmul cu care Woody Allen revine in SUA

A fost lansat primul trailer pentru Blue Jasmine, cel mai nou film al regizorului Woody Allen. Cu Cate Blanchett si Alec Baldwin in rolurile principale, filmul se anunta a fi o drama cu accente comice despre regasire si criza.

Blue Jasmine: Cate Blanchett pierde tot si trece printr-o criza existentiala in primul trailer pentru filmul cu care Woody Allen revine in SUA


In noul film al lui Woody Allen, de aceasta muza aleasa este Cate Blanchett. Actrita joaca rolul unei femei care trece printr-o criza existentiala dupa ce descopera ca  sotul ei bogat (Alec Baldwin)  este de fapt un infractor. Astfel, femeia se va reintalni cu sora ei instrainata si va incerca sa descopere pe ce drum sa o apuce de acum incolo.


"Sunt leftera, Guvernul mi-a luat tot" ii spune Cate Blanchett surorii sale in trailer, dupa ce averea ei este confiscata din cauza ilegalitatilor financiare comise de sotul ei.


 


Cu acest proiect, Allen, in varsta de 76 de ani, revine pe teritoriul american, dupa ce si-a filmat ultimele trei lungmetraje la Londra, Paris si Roma.  Blue Jasmine a fost filmat in New York si San Francisco. Pentru proiectul turnat la Paris, "Midnight In Paris", Woody Allen a fost recompensat cu Oscarul pentru regie.


Distributia acestuia reprezinta un amestec de talente comice si dramatice, precum actrita britanica Sally Hawkins -cunoscuta pentru rolul din "Happy-Go-Lucky", actorul Michael Emerson - starul din serialul "Lost" si Peter Sarsgaard - cunoscut pentru rolul din "Green Lantern".

 

 

 

Intr-o cariera care s-a intins de-a lungul a sase decenii, Woody Allen a regizat peste 40 de filme. Woody Allen, nascut la New York, este unul dintre cei mai importanti regizori de film, scenaristi si actori americani. Allen scrie scenariile, regizeaza si joaca in majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiratie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiasca, cinematografia europeana si orasul New York, unde s-a nascut si a locuit dintotdeauna. De la "Take the Money and Run", in 1969, Allen a realizat, in medie, un film pe an. Printre acestea s-au numarat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" si "Zelig", dar si productii mai putin pretentioase precum "Vicky Cristina Barcelona".


Cineastul american a fost recompensat in 2012 cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris".
 

 

Blue Jasmine urmeaza sa fie lansat in SUA pe 26 iulie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies