marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Wonder Woman" incepe sa-si construiasca echipa. Chris Pine va fi iubitul ei in supeproductia Marvel

Se pare ca "Wonder woman" incepe, incet incet, sa-si construiasca echipa. Dupa cum se stie, Gal Gadot va juca rolul unei amazoane razboinice, insa Collider, care citeaza Variety, afirma ca celebrul Chris Pine este in negocieri pentru a-l juca pe Steve Trevor.

Wonder Woman incepe sa-si construiasca echipa. Chris Pine va fi iubitul ei in supeproductia Marvel

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu personajele DC Comics, Trevor ocupa un loc special in acest univers al eroilor, dar nu numai pentru ca are o relatie cu Wonder Woman, ci pentru ca este un ofiter al serviciilor secrete, care se prabueste peste locuinta razboinicei din Paradise Island.

 

Printesa Diana / Wonder Woman il salveaza, apoi il urmeaza inapoi in America, sub un alter-ego. Creatorul lui Wonder Woman, William Moulton Marston, a construit acest personaj sa fie puternic si independent. Este o poveste care balanseaza intre femeia care nu are nevoie sa se bazeze pe un barbat, dar care isi paraseste casa pentru un ... barbat.

 

FOTO: Gal Gadet (Wonder Woman)

 

 

Patty Jenkins (Monster) va regiza "Wonder Woman", care va avea premiera in 2017. Anul acesta, Pine va putea fi vazut in excelentul "Z for Zachariah", iar apoi in productia Disney "The Finest Hours".


Galerie foto


Modifică setările cookies