marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wolverine isi arata muschii in noile imagini din X-men Days of Future Past, filmul pe care toti fanii seriei X-men vor dori sa-l vada

Revista Total Film a lansat noi imagini din X-men: Days of Future Past, in care apar Wolverine, Magneto sau Professor X. Productia se anunta grandioasa si cu siguranta toti fanii seriei vor dori sa-l vada

Wolverine isi arata muschii in noile imagini din X-men Days of Future Past, filmul pe care toti fanii seriei X-men vor dori sa-l vada

Wolverine isi face aparitie si in X-men Days of Future Past, pe care regizorul Bryan Singer l-a numit drept "cel mai mare film cu super eroi facut vreodata". Ramane de vazut daca asa va fi, cert este ca in acest film fanii vor revedea mutantii preferati din serie.

 

Filmul reuneste generatia noua cu cea veche, iar actorii Michale Fassbender, James McAvoy, Patrick Stewart si Ian McKellen se vor intalni pentru prima data pe marile ecrane, interpretand aceleasi personaje -Magneto si Profesorul X- la tinerete, respectiv maturitate.

 

 

 

In noile imagini lansate, Wolverine isi arata iarasi muschii impresionanti, iar Hugh Jackman va marca  a opta sa aparitie din cariera ca super eroul Marvel. Producatorii au lansat si un poster special doar cu Magneto, unul dintre cei mai interesanti mutanti din acest univers.

 


Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

 


X-Men: Days of Future Past ajunge in Romania pe 23 mai 2014. Din distributie fac parte Michael Fassbender, James McAvoy, Patrick Stewart, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Halle Berry.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies