marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wolverine: Hugh Jackman va arata ca un samurai in blockbusterul verii, unul dintre cei mai populari super eroi intr-o noua imagine

Mai sunt 6 luni pana la premiera mondiala a unuia dintre cele mai asteptate filme din 2013. Inca nu avem parte de un trailer, insa producatorii de la Marvel si de Twentieth Century Fox au lansat o noua imagine ce confirma zvonurile care i-au incantat pe fani. Wolverine va arata ca un ronin in viziunea regizorului James Mangold.

Wolverine: Hugh Jackman va arata ca un samurai in blockbusterul verii, unul dintre cei mai populari super eroi intr-o noua imagine


Noul blockbuster ce se va lansa in luna iulie si il pune pe Wolverine in mijlocul culturii japoneze intr-o poveste despre violenta, dragoste si onoare.

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan ( Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (cel mai probabil jucata de Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

La ce sa ne asteptam de la noul Wolverine? "Este o adaptare admirabila. Bineinteles ca am facut si modificari fata de povestea initiala. Insa personajele importante - Yukio, Viper, Mariko, Shingen au fost incluse. Am fost fascinat de ideea de a-l portretiza pe Wolverine ca pe un ronin (luptator samurai fara stapan, fara un scop). Este ca un soldat singuratic. Razboiul s-a terminat. Ce are de facut? Ce are de infruntat? Mai are ceva in care sa creada? Cine ii sunt prietenii?" a dezvaluit regizorul James Mangold.

Se pare ca noul film va mai aduce un alt personaj din universul X-Men: "Wolverine este atras in Japonia de o veche prietenie, insa se trezeste prins intr-un labirint de amagiri, ajunge prins intre clanuri de mafioti si alte puteri pe care le vom afla atunci. " a mai declarat acesta.
 

 

Hugh Jackman si-a dorit sa exploreze latura mutanta a lui Logan si blestemul acestuia. "Eu si Hugh ne-am dorit sa exploram imortalitatea lui Logan, faptul ca se poate vindeca de orice. Acesta este un fel de vis pentru noi, muritorii. Insa este interesant de explorat partea in care il vedem ca pe un blestem" a mai spus James Mangold.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies