marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai puternica familie de la Hollywood, pe cale sa se destrame? Will Smith si Jada Pinkett au negat ca se despart

Dupa 13 ani de casatorie, Will Smith si Jada Pinkett au decis sa se desparta, scrie revista In Touch Weekly. Purtatorii de cuvant ai vedetelor au negat insa stirea preluata imediat de toate ziarele.

Cea mai puternica familie de la Hollywood, pe cale sa se destrame? Will Smith si Jada Pinkett au negat ca se despart

Update: Smith si Pinkett au dat presei un comunicat  in care neaga zvonurile unei eventuale despartiri.  Tabloidele din SUA au scris ca Jada Pinkett ar fi avut o aventura cu fostul sot al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony. Evident actrita a infirmat acest fapt.

"Zvonurile despre relatia noastra sunt false. Suntem impreuna iar casnicia noastra este intacta" au declarat cei doi conform purtatorului lor de cuvant.

In Touch Weekly a publicat marti un material in care anunta ca cei doi au decis sa se desparta amical, ambii fiind de acord ca aceasta este cea mai buna decizie.


Smith si Pinkett  s-au cunoscut  la castingul pentru "Printul din Bel Air" si s-au casatorit pe 31 decembrie 1997.Will Smith si Jada Pinkett Smith au impreuna doi copii - Jaden, in varsta de 13 ani, si Willow, in varsta de 10 ani. Will Smith mai are un copil - Trey, in varsta de 18 ani - cu fosta lui sotie, Sheree Smith.

Lista despartirilor soc din ultimii ani in lumea vedetelor!

Cu o luna in urma Jada Pinkett Smith, sotia lui Will Smith, a dezvaluit unul dintre secretele mariajului ei fericit cu celebrul actor - sexul in locuri publice.


Cea mai puternica familie de la Hollywood are o vila spectaculoasa: imagini din casa de 6 milioane $ a lui Will Smith



Gurile rele spun despre relatia dintre Jada si Will Smith ca este una foarte "deschisa" si ca cei doi actori sunt adepti ai swing-ului.
 

Jada Pinkett Smith, in varsta de 40 de ani, este actrita, model, cantareata si compozitoare. In cariera ei cinematografica se regasesc roluri in pelicule precum "Profesorul Trasnit", "Ali", "Matrix - Revolutii", "Matrix - Reincarcat" si franciza "Madagascar".


 20 de familii care conduc Hollywoodul: cele mai influente dinastii din lumea filmului


Will Smith, in varsta de 42 de ani, a devenit celebru in anii 1980, atat ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cat si ca actor, intr-un popular serial de televiziune "Printul din Bel Air/ The Prince of Bel Air". Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Barbatii in Negru/ Men in Black", "Ziua Independentei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" si "Sapte suflete/ Seven Pounds".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies