marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith: ”Black Panther zdruncină toate credinţele false de la Hollywood”

Starul american Will Smith i-a elogiat pe actorii din distribuţia filmului "Black Panther" şi a spus că aceştia au reuşit să zdruncine stereotipurile de la Hollywood, informează Press Association, potrivit Agerpres.
Will Smith: ”Black Panther zdruncină toate credinţele false de la Hollywood”
Actorul şi muzicianul american în vârstă de 49 de ani a vorbit despre acest film inspirat din universul benzilor desenate Marvel într-un mesaj video difuzat pe Facebook, în care starul hollywoodian a spus că a fost foarte aproape de a plânge în cinematograf în timp ce a vizionat această peliculă. 


"Ceea ce aţi făcut voi este spectaculos", a declarat Will Smith, vorbind despre actorii din distribuţia filmului "Black Panther", din care fac parte Michael B. Jordan, Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o şi Letitia Wright. 


"Voi aţi pus sub semnul întrebării şi poate chiar aţi zguduit multe dintre credinţele false şi paradigmele care există de mult timp în Hollywood. Vreau să vă felicit. Sunt mândru de voi şi entuziasmat şi aproape ameţit de bucurie", a declarat Will Smith. 


În acelaşi mesaj video, starul american a vorbit despre un sfat primit de la Nelson Mandela, care l-a îndemnat să permită admiratorilor să îl atingă. "Pentru a le dovedi că eşti real - deoarece oamenii nu pot să aspire la ceva despre care nu cred că este real", i-a spus Nelson Mandela în urmă cu mulţi ani. 


"Bucuraţi-vă de acest moment transcedental. Mergeţi pe străzi. Atingeţi-i. Lăsaţi-i să vadă că sunteţi reali", i-a sfătuit Will Smith pe actorii din distribuţia filmului "Black Panther". 


"Black Panther", primul film cu supereroi ce are o distribuţie predominant alcătuită din actori de culoare, a obţinut încasări de peste 200 de milioane de dolari weekendul trecut în Statele Unite. 


Pelicula a fost lăudată luni şi de fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, care a spus că i-a plăcut foarte mult acest film, lăudându-l pentru caracterul său inclusiv. 


Criticii de cinema şi-au exprimat la rândul lor sprijinul faţă de această peliculă. În prezent, 97% din opiniile publicate pe site-ul Rotten Tomatoes despre acest film sunt pozitive. 



Modifică setările cookies