marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Ferrell si Kevin Hart isi unesc fortele pentru comedia Get Hard, din 27 martie la cinema

Din 27 martie vine in premiera pe marile ecrane din Romania ,,Mare si Tare”, o comedie cu Will Ferrell si Kevin Hart in rolurile principale, distributia filmului fiind completata de rapper-ul Tip ,,T.I.” Harris, Alison Brie si Craig T. Nelson. 

Will Ferrell si Kevin Hart isi unesc fortele pentru comedia Get Hard, din 27 martie la cinema

 

Atunci cand managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru frauda si trimis sa-si ispaseasca pedeapsa la San Quentin, judecatorul ii da 30 de zile pentru a-si pune afacerile in ordine. Disperat, el se adreseaza lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta sa-l pregateasca pentru  viata dincolo de gratii. Dar, in ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care munceste din greu si care nu a primit nici macar o amenda de circulatie, daramite sa fi stat la inchisoare.
 

Impreuna, cei doi fac ceea ce cred ei ca e necesar pentru ca James sa devina „mare si tare” si, in acest proces, descopera cat de tare se inselasera in legatura cu multe lucruri, inclusiv in ceea ce priveste parerea lor unul despre celalalt.
 

Filmul este regizat de Etan Cohen, acesta fiind debutul sau regizoral dupa o cariera de succes ca scenarist, el fiind autorul unor scenarii precum cel pentru „Furtuna tropicala”. Scenariul este scris de Jay Martel & Ian Roberts si de Etan Cohen, dupa o poveste de Adam McKay, Jay Martel & Ian Roberts. Chris Henchy, Will Farrell si Adam McKey sunt producatori, iar Ravi Mehta, Kevin Messick si Jessica Elbaum sunt producatori executivi.
 

Echipa de creatie ii include pe directorul de imagine Tim Suhrstedt („Fiecare se crede normal”), production designerul Maher Ahmad („Marea mahmureala 3”), editorul Mike Sale („Noi suntem familia Miller”), creatoarea de costume Shay Cunliffe („Mostenirea lui Bourne”). Muzica este compusa de Christophe Beck („Frozen”).

O prezentare Warner Bros. Pictures a productiei Gary Sanchez, filmul ,,Mare si Tare” va fi distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment, urmand sa aiba premiera in Romania pe 27 martie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies