marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wesley Snipes e pregatit pentru Blade 4. Actorul vrea sa revina in franciza care l-a facut celebru: cat de schimbat este starul la 52 de ani

Dupa ce a iesit din inchisoare, unde a stat3 ani pentru neplata impozitelor, Wesley Snipes vrea sa isi puna ordine in viata si sa se apuce de filme. Recenta sa aparitie in The Expendables 3 i-a redeschis apetitul pentru filme, iar acum, Wesley Snipes vrea sa revina in cel mai celebru rol al sau.

Wesley Snipes e pregatit pentru Blade 4. Actorul vrea sa revina in franciza care l-a facut celebru: cat de schimbat este starul la 52 de ani


Cei de la Cinema Blend anuntat faptul ca Wesley Snipes e pregatit sa revina intr-un al patrulea film al seriei Blade, cu care a devenit star mondial.  Surse aproapiate au declarat ca la 52 de ani, Wesley Snipes va reveni in rolul vampirului in Blade 4. Conform presei americane, acesta umreaza sa primeasca un onorariu de 3 milioane de dolari, plus bonus din profitul final.

Aceasta ar trebui sa fie marea sa revenire, dupa ce cariera sa a intrat intr-un con de umbra, Blade Trinity a fost un esec, iar in aprilie 2013 a iesit din inchisoare, dupa 2 ani si jumatate petrecuti in spatele gratiilor.
 

 


Seria Blade a fost una dintre primele francize de succes bazate pe benzi desenate Marvel, cand inca nu era moda de acum. Astfel, primul film Blade a facut incasari de 130 milioane de dolari in 1998 si a generat inca doua filme.

Wesley Snipes trebuie sa-si ispaseasca astfel pedeapsa de trei ani de inchisoare la care a fost condamnat in 2008, a spus purtatorul de cuvant de la U.S. Federal Bureau of Prisons, vineri, conform Mediafax.
 

Wesley Snipes a inceput, in decembrie 2010, sa isi ispaseasca pedeapsa de trei ani de inchisoare, la McKean Federal Correction Institution din statul Pennsylvania, dupa ce a fost condamnat pentru neachitarea impozitelor datorate fiscului american. Procurorii au spus in timpul procesului ca Snipes a castigat peste 38 de milioane de dolari intre anii 1999 si 2006, dar nu si-a platit impozitele datorate pentru aceasta perioada.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies