marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wentworth Miller, starul din Prison Break, s-a trezit peste noapte ca o poza cu el a devenit meme pe internet. Mesajul sfasietor postat pe pagina de Facebook

Internetul a creat meme-uri pentru multe vedete de peste Ocean, printre care ii amintim pe Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves si Jennifer Lawrence.

Wentworth Miller, starul din Prison Break, s-a trezit peste noapte ca o poza cu el a devenit meme pe internet. Mesajul sfasietor postat pe pagina de Facebook

Ocazional insa, aceste imagini depasesc o linie pe care nici nu ne-o inchipui. Cum este si cazul actorului Wentworth Miller din Prison Break. Actorul s-a trezit cu doua imagini, unite intr-o singura poze, in care kilogramele sale in plus erau puse pe seama mancarurilor fast-food consumate dupa "evadarea din inchisoare".

Evident, o gluma care se dorea a fi total inofensiva, doar ca cea de-a doua imagine ascunde o etapa crunta din viata actorului.


"In 2010, semi-retras din actorie, incercam sa ma tin departe de ochii presei din mai multe motive. In primul si in primul rand, aveam tendinte de suicidere."

"M-am luptat cu depresia din copilarie. Este o batalie care m-a costat timp, oportunitati, relatii si mii de nopti nedormite. In 2010, am fost in cel mai jos punct al vietii mele de adult. Cautam peste tot o distractie, un confort. Si m-am indreptat catre mancare. Puteau fi drogurile, alcoolul, sexul, dar mancarea a devenit activitatea pe care o asteptam cel mai mult", a mai povestit actorul.

Wentworth a povestit mai departe in scrisoarea sa, ca paparazzii l-au surprins in timpul unei plimbari cu un prieten, iar apoi, imaginile cu el in care jurnalistii aratau cat de mult s-a ingrasat, au ajuns in toate publicatiile. El a lasat de inteles ca imaginile l-au impins catre gestul extrem.

“Pe scurt, am supravietuit”, a mai scris el.

 

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, March 28, 2016

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies