marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wentworth Miller lanseaza un nou film: actorul a fost prezent pe covorul rosu la o premiera, pentru prima data in ultimii 4 ani. Cum arata acum starul din Prison Break

Wentworth Miller, starul din Prison Break, a fost prezent la premiera filmului The Loft, in care joaca alaturi de James Marsden si Karl Urban. Aceasta este prima lui aparitie la premiera unui film, dupa multi ani.

Wentworth Miller lanseaza un nou film: actorul a fost prezent pe covorul rosu la o premiera, pentru prima data in ultimii 4 ani. Cum arata acum starul din Prison Break

Wentworth Miller se intoarce pe ecrane. Actorul, celebru din serialul "Prison Break", revine in centrul atentiei cu un nou film, The Loft. Actorul de 42 de ani a fost prezent la premiera filmului din Los Angeles, aceasta fiind prima sa aparitie la un astfel de eveniment dupa cativa ani.

 

The Loft se lanseaza in Romania pe 6 martie si aduce in prim plan povestea a cinci barbati insurati, care planuiesc in secret sa inchirieze un penthouse in oras, unde sa isi poata indeplini fanteziile cele mai ascunse. Dar micul lor plan se transforma intr-un cosmar.

 


Nascut in Oxfordshire, Anglia, Wentworth Miller este un amestec de origini; tatal sau este jamaican si german in timp ce mama sa are origini ruse, franceze, olandeze si libaneze. Miller si-a luat licenta in literatura engleza la Universitatea Princeton. Actorul isi tine viata departe de ochii presei. Fara aparitii extraordinare pe micul sau marele ecran dupa rolul din Prison Break, actorul se arata mai mult interesat de a scrie scenarii. Crescut in New York actorul si-a inceput cariera in lumea filmului facand parte din echipa de productie a unei mici companii din Los Angeles specializata in seriale.

 

 

De doua ori nominalizat la premiul Globul de Aur pentru “cel mai bun serial”, dar si pentru interpretarea actorului din rolul principal - Wentworth Miller - ”Prison Break” a sedus milioane de fani in primul rand prin scenariul sau surprinzator. Serialul creat de Paul Scheuring si difuzat de Fox timp de 4 sezoane l-a transformat intr-un star international pe actorul britanic. Cunoscut pentru dorinta sa de a sta cat mai departe de ochiul public actorul Wentworth Miller nu a mai avut aparitii semnificative in ultimii ani. Transformat vizibil, Miller in varsta de 42 de ani a renuntat la imaginea seducatoare a detinutului Michael Scofield care a innebunit complet milioane de fani. Actorul a socat in ultimii 2 ani cu declaratiile sale, dupa ce a recunoscut ca este gay si ca a vrut sa se sinucida.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies