marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel si Jason Statham, in prima imagine de la filmarile pentru Fast and Furious 7: poza de 1 milion de like-uri

Filmarile la Fast and Furious 7 au fost reluate la inceputul lunii aprilie, iar fanii asteapta cu nerabdare sa vada imagini de la filmari. Actorul Vin Diesel a postat pe contul sau de Facebook o imagine in care apare alaturi de Jason Statham pe platouri, iar fanii au fost extrem de bucurosi.

Vin Diesel si Jason Statham, in prima imagine de la filmarile pentru Fast and Furious 7: poza de 1 milion de like-uri

Imaginea cu cele doua staruri a primit repede peste 1 milion de like-uri si foarte multe comentarii pozitive din partea fanilor. Vin Diesel a scris din nou un mesaj, in care ii anunta ca "al saptelea film va fi epic, i-am promis lui Pablo", un mesaj direct si catre cei care ii duc lipsa lui Paul Walker.

 

Zilele trecute, actorul a urcat pe reteaua de socializare si o poza in care aparea alaturi de fratii lui Paul Walker. Ei ii vor ajuta pe producatori sa termine scenele pe care Paul Walker nu a mai apucat sa le filmeleze. Actorul de 40 de ani a murit anul trecut, in noiembrie, intr-un accident de masina cumplit.

 

Filmarile pentru Fast and Furious 7  au fost reluate la Abu Dhabi.Cu aceasta ocazie, producatorii francizei au transmis un comunicat oficial destinat fanilor lui Paul Walker si ai seriei care in 2015 isi va lansa cel de-al saptelea capitol:
 

 

 

"Fast and Furious  a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagonistii sunt uniti prin legaturi de familie, si asa ne-am simtit cu totii in cei peste treisprezece ani de cand lucram impreuna. Exact aceste sentimente le impartasim si cu fanii nostri. Ne-am consultat cu totii si am simtit ca singura alegere pe care o putem face este sa mergem mai departe. Suntem convinsi ca fanii nostri asa isi doresc, si suntem convinsi ca si Paul la fel si-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.Am reinceput filmarile si acum i-am primit in mijlocul familiei noastre pe Caleb si Cody, fratii lui Paul. Caleb si Cody ne ajuta sa terminam unele secvente de actiune ramase nefinalizate de la filmarile cu fratele lor, dar si sa completam unele mici scene ramase nefinisate. Faptul ca ii avem pe platourile de filmare ne face sa simtim ca si cum Paul e si el cu noi".

 

 

 

 

Jason Statham isi face debutul in franciza cu Vin Diesel, unde va interpreta rolul fratelui personajului jucat de Luke Evans in Fast and Furious 6.

 

 

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul automobilului in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei. Acestea au fost reluate luna aceasta, in Abu Dhabi.

 

 

 

Fast & Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.

Sursa foto: Facebook


Galerie foto


Modifică setările cookies