marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel si "familia" au distrus 230 de masini in Fast and Furious 7: care sunt marcile cel mai des folosite in franciza

V-ati intrebat cate masini s-au distrus la filmarile pentru Fast and Furious 7? Cel mai spectaculos film din serie este si campion la masini facute praf in timpul filmarilor.

Vin Diesel si familia au distrus 230 de masini in Fast and Furious 7: care sunt marcile cel mai des folosite in franciza

Furious 7 a facut record in box-office, a innebunit fanii din lumea intreaga, dar a si impresionat cu scenele spectaculoase, in care personaje principale sunt, ca-ntodeauna, masinile. Cei din presa americana au aflat si cate masini au fost fost facute tandari la filmari: un total de 230 de masini. Acestea au fost duse intr-un parc de masini distruse, dupa incheierea filmarilor.
 

 

Richard Jansenm si echipa sa de la "Bonnie's Car Crushers" au mers in Colorado, unde au avut loc o parte dintre filmari, pentru a colecta cele peste 200 de automobile avariate. Au avut nevoie de cateva zile sa incarce intr-un tir urias masinile iar Jansem a spus ca a fost impresionat de cantitatea folosita pentru cascadorii. Printre masini se regaseau cate Mercedes-Benz negre, un Ford Crown Victoria sau Mitsubishi Montero. Realizatorii filmului au insistat ca masinile sa fie duse la casat pentru ca nu ajunge in posesia cuiva care sa la recreeze si sa se raneasca, intrucat nu sunt modelel originale, ci facute special pentru filmari.

 

"A fost ciudat sa vad facute praf cateva motive relativ noi de la Mercedes-Benz" a spus el pentru Wall-Street Journal.  Procesul de asamblare si pregatire a masinilor pentru filmarile productiilor de actiune este destul de amplu: procesul implica mecanici, caroserie, reasamblare si construire. Dar ce se intampla dupa ce sunt distruse.
 

 

Dennis McCarthy, coordonator al masinilor pentru filmarile la Furious 7 a dezvaluit mai multe: "Suntem responsabili pentru fiecare masina in parte  pe care o folosim". In 2011, cand au facut Fast Five, producatorii au ajuns la o intelegere cu Guvernul sa transporte masini neutilizabile din parcul de casat masini din San Juan, sa le distruga si apoi sa le retrimita din nou la casat.

 


 

Doar in scena ametitoare ce are loc pe autostrada din Colorado din Furious 7 au fost distruse 40 de masini, iar in unele scene alte 25 de masini. Cei de la Businnes Insider au realizat si niste grafice in care arata care sunt cele mai folosite 10 branduri de masini  in Furious 7:

1. Dodge
2. Chevrolet
3. W Motors
4. Plymouth
5. Subaru
6. Maserati
7. Mercedes-Benz
8. Nissan
9. Audi
10. Aston Martin

 

 

Dodge a fost cel mai vizibil brand, atat in Fast Five, cat si in "Furious 7". Jason Statham a folosit Maserati cel mai des, Aston Martin, Vin Diesel foloseste cel mai des Dodge, iar Paul Walker apare cel mai des la volanul masinilor Nissan.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies