marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel si-a speriat fanii: actorul a inceput filmarile pentru noul sau film, The Last Witch Hunter, insa este de nerecunoscut

Fanii actorului Vin Diesel au avut un soc zilele trecute, dupa ce actorul de 47 de ani a postat primele imagini de la filmarile noului sau proiect, The Last Witch Hunter.

Vin Diesel si-a speriat fanii: actorul a inceput filmarile pentru noul sau film, The Last Witch Hunter, insa este de nerecunoscut

 

Vin Diesel va lansa un nou film anul viitor. Acesta a a inceput filmarile pentru The Last Witch Hunter. Acesta a postat deja primele imagini cu el din film, insa fanii au avut un soc. Cu o barba extrem de lunga si par in cap, actorul s-a indepartat mult de imaginea sa de dur.

 



 

 

 

Conform IMDb.com, filmul il va aduce in rol principal pe Vin Diesel, ultimul vanator de vrajitoare, care incearca sa impierdice o revolta a vrajitoarelor in New York-ul modern de azi. Regia ii apartine lui Breck Eisner, iar din distributie mai fac parte Elijah Wood sau Michael Caine.  Filmul se va lansa in toamna lui 2015.
 

In primavara anului viitor, pe aprilie 2015,  Vin Diesel va lansa Fast and Furious 7, probabil cel mai asteptat film din serie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies