marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel revine cu unul dintre rolurile care l-au facut celebru."Xander Cage se bucura de viata intr-un fel unic"

Vin Diesel revine cu unul dintre rolurile care l-au facut celebru. Actorul il joaca din nou pe Xander Cage, in a doua parte a seriei Triplu X. Si Jessica Biel revine pe marile ecrane cu o noua pelicula, la care a lucrat cu sotul ei, Justin Timberlake.
Vin Diesel revine cu unul dintre rolurile care l-au facut celebru. Xander Cage se bucura de viata intr-un fel unic

Vin Diesel a venit la premiera de la Londra cu un elicopter. Aparatul de zbor l-a lasat chiar in fata covorului alb intins pentru vedetele din distributia peliculei "Triplu X: intoarcerea lui Xander Cage".

Filmul continua actiunea productiei din 2002. De data asta, Xander Cage, fost sportiv devenit agent in fortele speciale, trebuie sa il infrunte pe maleficul Xiang, un luptator in cautarea unei temute arme, cu numele de cod Cutia Pandorei, ce poate distruge planeta. Diesel spune ca a primit cu un urias entuziasm vestea ca il va juca din nou pe Cage. Si a inceput imediat pregatirea fizica.

Vin Diesel, actor: "Xander Cage se bucura de viata intr-un fel unic. Trebuia sa am un fizic care sa ma motiveze sa joc un asemenea rol."

Distributia s-a imbogatit cu actori asiatici si cu o frumoasa vedeta de la Bollywood. Noul Triplu X ajunge in cinematografele de la noi din tara in 20 ianuarie.

Pe de alta parte, Jessica Biel a prezentat la Los Angeles noua ei pelicula: "The book of love". Biel a fost producatorul filmului, in care a avut si unul dintre rolurile principale.

"The book of love" spune povestea unui vaduv, rol ce i-a revenit lui Jason Sudeikis, care se imprieteneste cu o adolescenta, interpretata de Maisie Williams.

Sotul Jessicai Biel, cantaretul Justin Timberlake, a creat coloana sonora.

Jessica Biel, actrita
: "Eu am fost sefa. Ne-am inteles destul de bine. Chiar a fost o experienta placuta. El este un expert in domeniu, asa ca l-am lasat sa faca ce stie el mai bine."

Timberlake nu a fost platit insa pentru munca depusa.

Jessica Biel, actrita: "De fapt, nimeni nu a fost platit. A fost cu adevarat munca din dragoste."

Filmarile nu au fost usoare pentru Jessica Biel, care, la acel moment, era insarcinata in opt luni cu primul ei copil, acum in varsta de un an. "The book of love" are vineri premiera in cinematografele din Statele Unite.


 



Modifică setările cookies