marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel nu il va uita niciodata pe Paul Walker: gestul sau a emotionat milioane de fani

Vin Diesel inca isi plange bunul prieten, Paul Walker. Actorul de 47 de ani a urcat pe contul sau de Facebook un clip in care canta in memoria regretatului actor, care a murit intr-un accident de masina in 2013.
 

Vin Diesel nu il va uita niciodata pe Paul Walker: gestul sau a emotionat milioane de fani

In clipul de 4 minute si jumatate, Vin Diesel canta piesa "Habits (Stay High)" a artistei Tove Lo, iar in spatele sau ruleaza un colaj cu imagini in care apare el, alaturi de Paul Walker si in fata unei multimi coplesite de emotii.

"Asta este pentru tine, fratele meu" spune Vin Diesel inainte sa inceapa sa cante. Clipul a fost urcat pe contul sau de Facebook, insotit de mesajul "Procesul de vindecare continua, pentru totdeauna, cu toata dragostea". Nu este prima data cand actorul aduce un tribut emotionant regretatului actor si a fost surprins cu lacrimi in ochi la vizionarea din Los Angeles a filmului Fast and Furious 7, ultimul in care mai apare Paul Walker.


 

 

 

The ever continuing process of healing...All love...

Posted by Vin Diesel on Wednesday, May 20, 2015

Furious 7 nu a dezamagit, ci din contra, s-a ridicat la nivelul asteptarilor milioanelor de fani, dornici sa vada cum incheie Paul Walker ultima sa cursa. Furiousq 7 este un succes global, pe toate pietele internationale si in toate tarile in care s-a lansat. In doar cateva saptamani, Furious 7 a ajuns direct in topul celor mai profitabile filme din istorie, clasandu-se pe locul 4, cu incasari globale de 1,489 de miliarde de dolari.


Furious 7 a avut si un impact emotional urias, care i-a dublat popularitatea. Atat cei implicati in realizarea lui, cat si fani, au adus omagii indragitului Paul Walker.  Furious 7 s-a lansat cu aproape un an mai tarziu, la inceputul lunii aprilie, in 2015. Paul Walker apucase sa filmeze majoritatea dintre scene, dar James Wan si echipa sa s-au straduit sa creeze o poveste care sa nu fie doar inca o aventura spectaculoasa din serie, ci sa aiba o insemnatate pentru toti implicati, plus comunitatea uriasa de fani.
 


Echipa a anuntat deja ca se va face si Fast and Furious 8, cu Vin Diesel si Dwayne Johnson in distributie. Data de lansare este 14 aprilie 2017.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies