Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, in urma cu 22 de ani. Pozele in care actorul din Fast and Furious arata complet diferit 

Inainte sa devina actor de categoria A la Hollywood, Vin Diesel si-a folosit talentul actoricesc pentru a... vinde rechini de jucarie. Imaginile din tineretea starului au ajuns pe internet si fac deliciului admiratorilor lui.

Vin Diesel, in urma cu 22 de ani. Pozele in care actorul din Fast and Furious arata complet diferit

 

Are milioane de fani care il considera un dur mai ales dupa ce urmaresc blockbusterele in care joaca de obicei. In spatele imaginii de baiat rau insa, Vin Diesel este un om obisnuit, iubitor, care a avut noroc si a cunoscut succesul din intamplare.

 

Pe cand era doar un pusti teribilist, alaturi de fratele lui geaman si alti prieteni, Vin Diesel a vrut sa vandalizeze un teatru din zona in care locuia. Directorul i-a prins asupra faptului si, in loc sa cheme politia, i-a obligat pe baieti sa joace intr-o piesa.

 

Asa si-a facut debutul in actorie starul cunoscut acum in intreaga lume. Dupa ce a prins gustul pentru scena s TV, starul a fost selectat pentru o reclama si si-a pus la bataie talentul pentru a vinde rechini de jucarie, urmand ca in 1990 sa obtine primul rol intr-o productie TV.

 

 

Vezi imaginile AICI