marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, in lacrimi la o vizionare Fast and Furious 7: "Mi-am pierdut cel mai bun prieten, fratele meu". Momentul emotionant in memoria lui Paul Walker

Vin Diesel a oferit cel mai emotionant moment la o vizionare a filmului Fast and Furious 7. Actorul a izbucnit in lacrimi cand si-a adus aminte de Paul Walker si a tinut un discurs emotionant.

Vin Diesel, in lacrimi la o vizionare Fast and Furious 7: Mi-am pierdut cel mai bun prieten, fratele meu . Momentul emotionant in memoria lui Paul Walker

Vin Diesel a avut o aparitie surpriza la o vizionare restransa din Los Angeles a noului film Fast and Furious. Furious 7 ii este dedicat lui Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina, in 2013, inainte de a incheia filmarile.

 

 

Conform Hollywood Reporter, actorul a fost vizibil emotionat in timpul discursului sau tinut inainte de vizionare, iar cei din sala au fost impresionati, mai ales in momentele in care si-a adus aminte de Paul Walker. La final acesta a fost aplaudat in sir de cei din sala.

 

"Acest film a fost facut cu dragoste si pasiune. Intr-un fel, a fost cel mai greu film pe care l-am facut pentru ca relatiile stranse din film exsita si in realitate. Am fost si suntem o familie. Cand s-a intamplat tragedia, eu mi-am pierdut prietenul, fratele. Ce pot sa va spun? Multumesc ca sunteti familia mea. Am facut acest film cu voi in minte, fanii. Dar mai mult, acest film este pentru fratele meu" a spus cu lacrimi in ochi Vin Diesel.

 

Asa cum era de asteptat, din primele reactii, Fast and Furious 7 va fi un regal pentru amatorii de cascadorii spectaculoase, unele chiar incredibile, care au atras imediat comentarii. In acelasi timp, au aparut si primele reactii in presa de specialitate. Cei de la Hollywood Reporter au fost prezenti la eveniment si au scris imediat despre film. "Fanii seriei Fast and Furious nu cauta dialoguri complexe si nu vor critica replicile usor ridicole, ci ei vor curse cu masini sport, adrenalina si eroi pe masura. Si vor vedea asta: masini zburand in aer, dintr-o cladire in alta, fara nicio ezitare, pentru ca asta reprezeinta seria. Iar cine accepta aceste cascadorii exagerate si ridicole uneori, atunci nu va avea probleme sa creada ca este Paul Walker de la cap la coada in film" au scris cei  de la Hollywood Reporter. Acestia informeaza si ca Furious 7 contine un moment omagiu adus lui Paul Walker dar si o cascadorie incredibila, in Abu Dhabi, in care o masina este zboara prin trei cladiri diferite, fara sa pateasca nimic. De altfel, aceasta este si cea mai discutata scena pe retelele de socializare.

 

Fast and Furious 7  se va lansa in cinema pe 3 aprilie. 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies