marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, gestul care dovedeste cat mult ii lipseste Paul Walker: ce nume i-a dat fiicei sale nou-nascute si ce a declarat despre Furious 7

Vin Diesel a facut un gest impresionant. Actorul a dezvalui numele fetitei nou-nascute si acesta va purta un nume in memoria lui Paul Walker. Mai mult, actorul a declarat cat de greu a fost sa termine acest film, fara bunul sau prieten si coleg,

Vin Diesel, gestul care dovedeste cat mult ii lipseste Paul Walker: ce nume i-a dat fiicei sale nou-nascute si ce a declarat despre Furious 7


Vin Diesel a anuntat oficial numele fetitei lui, nascuta in urma cu cateva zile: Pauline. Starul din Fast and Furious i-a pus numele in memoria lui Paul Walker, bunul sau prieten, care a murit in 2013, intr-un accident tragic de masina.


Actorul a facut anuntul in timpul emisiunii The Today Show. "I-am pus numele fetitei noastre in amintirea lui, o va chema Pauline. Cand ea s-a nascut, i-am simtit prezenta in camera si asa am simtit ca il voi onora, ca va fi mereu o parte din familia mea", a spus acesta conform Hollywood Reporter. In cinematografe, Furious 7 a reusit o performanta remarcabila, fiind filmul din serie cu cel mai bun debut, iar fanii s-au declarat emotionati de modul impresionant prin care au incheiat  povestea personajului interpretat de el, Brian.

 



 

"Acest film a fost facut cu dragoste si pasiune. Intr-un fel, a fost cel mai greu film pe care l-am facut pentru ca relatiile stranse din film exsita si in realitate. Am fost si suntem o familie. Cand s-a intamplat tragedia, eu mi-am pierdut prietenul, fratele. Ce pot sa va spun? Multumesc ca sunteti familia mea. Am facut acest film cu voi in minte, fanii. Dar mai mult, acest film este pentru fratele meu" a spus cu lacrimi in ochi Vin Diesel la lansarea filmului.

Paul Walker, Vin Diesel si Dwayne Johnson se aventureaza inca o data intr-o cursa nebuna in Fast and Furious 7, alaturi de Jason Statham, in rol negativ.


Fast and Furious 7 ruleaza deja in cinematografele din Romania.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies