marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, colegul celor mai sexy actrite. Cum arata Nina Dobrev si Ruby Rose in ultimele imagini de la filmarile pentru noul "Triple X"  

Vin Diesel, Nina Dobrev si Ruby Rose au roluri in filmul xXx:Return of Xander Cage, iar zilele petrecute impreuna pe platoul de filmare par sa ii fi transformat pe acestia in adevarati prieteni. Cei trei isi fac o multime de poza impreuna si fiecare dintre ei posteaza imagini dintre cele mai simpatice pe paginile lor de socializare.

Vin Diesel, colegul celor mai sexy actrite. Cum arata Nina Dobrev si Ruby Rose in ultimele imagini de la filmarile pentru noul Triple X

Cele 3 staruri au umplut internetul cu fotografii si filmulete care arata distractia de care au avut parte cu ocazia zilelor de Paste, scrie Daily Mail.

Nina Dobrev, in varsta de 27 de ani si Ruby Rose, in varsta de 30 de ani, s-au fotografiat impreuna, purtand urechi de iepuras, iar imaginile au fost asaltate de comentariile fanilor. Actorul s-a pozat si alaturi de actrita de la Bollywood, Deepika Padukone, partenera sa in film.

Frumoasele actrite sunt cat se poate de simpatice in imaginile postate, fiecare dintre ele adunand sute de mii de aprecieri din partea fanilor.

Mai mult decat atat, Vin Diesel a intrat complet in jocul colegelor sale, lasandu-se fotografiat si filmat in timp ce se distrau de minune. Actorul in varsta de 48 de ani chiar a postat zilele trecute un filmulet in care are doar cuvinte de lauda pentru Nina Dobrev: "Sunt la filmari si lucrez cu o actrita incredibila. Cine a zis ca nu poti fi sexy si amuzanta in acelasi timp? Este incredibila."

 

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies