marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel are o familie minunata: cum arata iubita si copiii starului din Fast and Furious

Vin Diesel e considerat un dur al Hollywood-ului, insa in viata reala este mult mai domol, cand vine vorba de cea care l-a cucerit. Actorul are o iubita superba, alaturi de care se mandreste pe covorul rosu la diverse evenimente.

Vin Diesel are o familie minunata: cum arata iubita si copiii starului din Fast and Furious

Top modelul mexican, Paloma Jimenez i-a cucerit inima actorului Vin Diesel. Frumoasa pereche  are o istorie de 5 ani si doi copii minunati: o fetita de 5 ani si un baietel in varsta de 3 ani. Cei doi au o familie minunata si sunt un cuplu solid la Hollywood.


Insa, actorul se ocupa in continuare de proiectele sale profesionale si s-a intors pe platourile de filmare de la Fast and Furious 7, unde filmeaza acum alaturi de fratii lui Paul Walker, care vor continua scenele pe care acesta nu a a mai apucat sa le filmeze.

 


Filmarile pentru Fast and Furious 7  au fost reluate la Abu Dhabi.Cu aceasta ocazie, producatorii francizei au transmis un comunicat oficial destinat fanilor lui Paul Walker si ai seriei care in 2015 isi va lansa cel de-al saptelea capitol:

"Fast and Furious  a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagonistii sunt uniti prin legaturi de familie, si asa ne-am simtit cu totii in cei peste treisprezece ani de cand lucram impreuna. Exact aceste sentimente le impartasim si cu fanii nostri.

Familia noastra a trecut printr-un soc de neimaginat in noiembrie 2013. Am avut nevoie de timp ca sa-l plangem pe Paul, fratele pe care noi l-am iubit, si pe care l-am pierdut atunci, am avut nevoie de timp ca sa ne dam seama daca trebuie sa mergem mai departe sau nu cu filmul nostru.


 


Ne-am consultat cu totii si am simtit ca singura alegere pe care o putem face este sa mergem mai departe. Suntem convinsi ca fanii nostri asa isi doresc, si suntem convinsi ca si Paul la fel si-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.


Am reinceput filmarile si acum i-am primit in mijlocul familiei noastre pe Caleb si Cody, fratii lui Paul. Caleb si Cody ne ajuta sa terminam unele secvente de actiune ramase nefinalizate de la filmarile cu fratele lor, dar si sa completam unele mici scene ramase nefinisate. Faptul ca ii avem pe platourile de filmare ne face sa simtim ca si cum Paul e si el cu noi."


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies