marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel are cu ce se mandri. Cum arata la 7 ani micuta Hania, alaturi de tatal sau celebru FOTO

Vin Diesel a fost surprins, impreuna cu fiica sau, Hania, in Beverly Hills, in timp ce se duceau sa cineze la un restaurant de lux.

Vin Diesel are cu ce se mandri. Cum arata la 7 ani micuta Hania, alaturi de tatal sau celebru FOTO


Vin Diesel, in varsta de 48 de ani, are cu ce se mandri. Fiica lui, Hania, in varsta de 7 ani, se transforma intr-o fetita superba. Nu doar frumoasa, dar si eleganta, Hania deja impresioneaza cu alegerile vestimentare: intr-o fustita aurie, ghete negre si o geaca de piele, Hania va fi un trendsetter atunci cand va creste.


Intre timp, Vin Diesel se bucura de lansarea noului sau film in cinematografe, The Last Witch Hunter, care a fost cel mai urmarit film la debut, in Romania.

 


Vin Diesel joaca rolul unui vanator de vrajitoare blestemat sa fie nemuritor si care isi petrece vesnicia ucigand demoni si ducand dorul familiei pierdute. Filmarile au avut loc dupa moartea partenerului sau din "Furios si iute", Paul Walker, iar Diesel s-a regasit in personaj.

Lumea moderna ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela ca vrajitoarele traiesc inca printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gand sa dezlantuie asupra lumii Moartea Neagra, si sa lichideze rasa umana pentru totdeauna.
Armate intregi de vanatori de vrajitoare s-au luptat cu acesti inamici nefiresti timp de secole, printre ei si Kaulder, un razboinic viteaz care, cu multa vreme in urma a casapit-o pe Regina Vrajitoare, decimandu-i toti discipolii pe parcurs. In clipa mortii, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separandu-l pentru totdeauna de iubita lui sotie si de fiica lui.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies