marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel: actorul a riscat sa isi piarda casa pentru a realiza filmul Riddick

Vin Diesel revine pe marile ecrane in cel de-al treilea film din franciza "Ridick", insa productia nu a fost ferita de probleme. Actorul a dezvaluit intr-un interviu cu Hollywood Reporter problemele financiare pe care le-au avut si riscul la care s-a supus.

Vin Diesel: actorul a riscat sa isi piarda casa pentru a realiza filmul Riddick

Cum bugetul a fost redus considerabil, a trebuit micsorata echipa de filmare, precum si numarul zilelor de filmare. Filmul anterior, "Chronicles of Riddick" a fost filmat in 85 de zile, in timp ce actualul "Riddick" a avut la dispozitie numai 47 de zile. "A trebuit sa ne amintim cum sa fim cineasti independenti din nou," a explicat regizorul David Twohy. Banii au venit chiar din partea lui Vin Diesel, care si-a ipotecat casa in incercarea de a salva filmul, iar actorul afirma ca si-a asumat acest risc din decizia sa absoluta de a indeplini dorinta unui fan, care a sperat sa vada "un Riddick cu rating R". "Ceva in legatura cu acel comentariu m-a facut sa ma gandesc, daca as putea face orice cu acest nou succes, as indeplini acea dorinta."

 

Riddick prezinta o noua aventura a faimosului erou cu acelasi nume care este abandonat pe o planeta aparent lipsita de viata, insa curand, acesta se afla fata in fata cu extraterestri mai periculosi ca oricand. Si mai mult, pericolului i se adauga si doua nave de mercenari, hotarati sa il ucida pe Riddick, insa acestia se trezesc de fapt prinsi in complexul plan de razbunare al eroului.

 

In regia lui David Twohy (The Chronicles of Riddick, Pitch Black), filmul ii mai are in distributie si pe Karl Urban, Katee Sachoff, Jordi Molla, Bokeem Woodbine si David Bautista. Premiera este anuntata pentru 13 septembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies