marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a facut anuntul despre Fast and Furious 8 si viitorul seriei cu masini. "Vom face o trilogie care va incheia franciza"

Dupa ce in urma cu cateva saptamani, presa internationala scria de greutatile pe care le intampina productia Fast and Furious 8, Vin Diesel a facut un anunt pe pagina personala de Facebook.

Vin Diesel a facut anuntul despre Fast and Furious 8 si viitorul seriei cu masini. Vom face o trilogie care va incheia franciza

In ultimele saptamani, au tot apartu zvonuri despre problemele productiei Fast and Furious 8. Una dintre probleme ar fi fost legata de comportamentul lui Vin Diesel pe platouri, dar si cine va fi viitorul regizor. Conform detaliilor aparute in presa straina, Vin Diesel ar fi facut presiuni sa aiba ultimul cuvant in alegerea regizorului.

Actorul de 48 de ani a decis sa faca un anunt pe pagina sa de Facebook, unde le-a transmis un mesaj fanilor.


"Fanii sagai Fast and Furious sunt cei mai tari fani din lume. De cand am devenit producator al seriei, in 2008, ati fost alaturi de mine la fiecare pas si mi-ati oferit feedback extrem de important. Sunt sigur ca partenerul meu producator ar fi cel mai fericit daca as desemna un regizor, dar este o decizie foarte importanta pentru franciza. Ca sa nu mai existe neclaritati: NIMENI n-a primit o oferta sa conduca filmarile la Fast and Furious 8 si nici nu se pune vorba de un scenariu, in aceasta faza. cei de la Universal au fost foarte ingaduitori cu mine si au incredere in viziunea mea. Am promis studioului si va promit si voua ca vom face o trilogie cu care aceasta saga se va incheia. Va voi anuntat regizorii in curand".

Astfel, Vin Diesel a anuntat ca se vor mai face inca 3 filme, iar Furious 8 va fi primul capitol dintr-o noula ultima trilogie.

Furious 8 are data de lansare stabilita pe 14 aprilie 2017.

 

 

The fans of the Fast & Furious SAGA are the best fans in the world... Since I became the Producer in 2008, you have been...

Posted by Vin Diesel on Friday, September 25, 2015


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies