marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a confirmat: Fast and Furious 8 se va lansa in 2017. "Va fi cel mai grozav film"

Vin Diesel a confirmat vestea pe care toti fanii seriei Fast and Furious o asteptau. Actorul a confirmat daca si cand se va lansa Furious 8, dupa ce Furious 7 a spart toare recordurile in box-office si a ajuns la incasari de peste 1 miliard de dolari, devenind cel mai bun profitabil din serie.

Vin Diesel a confirmat: Fast and Furious 8 se va lansa in 2017. Va fi cel mai grozav film

Invitat la CinemaCon, eveniment anual dedicat celor din industrie si patronilor de cinematografe, care are loc in aceste zile in Las Vegas, Vin Diesel a confirmat data lansarii urmatorului film din serie. Astfel, Fast and Furious 8 se va lansa pe 4 aprilie 2017, conform Variety.
 

 

Anuntul a fost pus si pe pagina oficiala de Instagram a seriei Fast and Furious. "Va fi cel mai grozav film pe care il puteti vedea." a anuntat Vin Diesel la eveniment. Cu lacrimi in ochi si vizibil emotionant, acesta a continuat: "Inseamna mult pentru mine sa am binecuvantarea voastra" le-a spus starul fanilor. Acesta si-a adus aminte si de momentul emotionant in care a urcat pe scena alaturi de Paul Walker, in 2013, la eveniment. "Voi ne oferiti incredere si dragoste, multumim".

 


Dupa moartea lui Paul Walker, fanii s-au intrebat cum va continua povestea, insa cei de la Universal par increzatori in succesul francizei, tinand cont ca beneficiaza de nume celebre si uriase ca Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham si Dwayne Johnson.


Realizatorii filmului Fast and Furious 7 au avut de infruntat noi provocari si au apelat la celebra firma de efecte speciale, Weta, a lui Peter Jackson pentru a-l recrea digital pe Paul Walker. Cei de la Universal au refuzat sa ofere informatii despre "trucurile digitale"pe care le-au utilizat in filmarea scenelor pe care Paul Walker nu a mai apucat sa le filmeze. El a murit in noiembrie 2013, intr-un accident de masina, iar filmarile la Furious 7 erau in plina derulare.
 

Universal au apelat la fratii lui Paul Walker, Cody si Caleb, pentru anumite scene, insa in altele, a fost nevoie de interventia tehnologiei si regretatul actor a fost recreat digital, ceea ce a dus si la marirea costurilor de buget.

 

 

 

The new chapter in the @fastandfuriousmovie saga will be released on Friday, April 14, 2017.

A photo posted by Furious 7 (@fastandfuriousmovie) on

 


Galerie foto


Modifică setările cookies