marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Trailer spectaculos pentru Ghost Rider 2, filmul turnat de Nicolas Cage in Romania  

Sony Pictures a lansat primul trailer pentru Ghost Rider: Spirit of Vengeance, film inspirat de benzile desenate Marvel.

VIDEO Trailer spectaculos pentru Ghost Rider 2, filmul turnat de Nicolas Cage in Romania

In partea a doua a cunoscutului Ghost Rider, Johnny Blaze/Ghost Rider (Nicolas Cage) se ascunde in Europa de Est, incercand sa scape de blestemul puterilor sale demonice. El se va alatura unei secte pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forme umana.


O parte din filmari au avut loc si in Romania. Din distributie mai fac parte: Eva Mendes, Ciaran Hinds, Christopher Lambert si Johnny Whitworth.

 

In acelasi timp cu lansarea primului trailer, cei de la Sony au scos si primul poster de teasing. Ghost Rider 2 este unul din cele mai asteptate filme ale anului 2012. In doar o zi de la lansarea trailerului, acesta a ajuns la 175.000 de vizualizari pe Youtube.


Filmul este regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor, creatorii filmului "Crank" si ar trebui sa intre in cinematografe din 17 februarie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies