marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO/ TOP 10 reclame geniale facute de regizori celebri!

Lumea reclamelor de top rivalizeaza cu cea a filmelor de box office. Iata cele mai tari reclame ale regizorilor faimosi!

VIDEO/ TOP 10 reclame geniale facute de regizori celebri!

articole relationate

10. Sofia Coppola a regizat o reclama pentru compania Dior (“City of Light”) avand-o ca protagonista pe actrita Natalie Portman.

Nu este prima colaborare a regizoarei cu Dior, dar aceasta reclama este cea mai interesanta. Daca ati urmarit “Sinuciderea virginelor” veti observa un stil anume – acea lumina difuza care ii pune in evident trasaturile angelice ale actritei.

9. V-ati imaginat vreodata cum arata o reclama de-a lui David Lynch? Poate ati si vazut una, mai ales ca este un cunoscut in domeniu. Sony l-a desemnat sa realizeze reclama pentru Playstation. “Bambi” (ca toate celelalte) este ciudata, tensionata, de impact si cu twist la final. O poveste captivanta in numai 40 de secunde.

8. Compania American Express l-a desemnat pe Wes Anderson pentru reclama "My Life My Card". A realizat trei spoturi comerciale, dar aceasta este cea mai reprezentativa pentru stilul regizoral al lui Anderson. Mai mult de atat, el apare... jucandu-se pe sine.

7. David Fincher a facut de toate pentru toti in numele companiei Propaganda Films. A regizat videoclipuri pentru nume celebre din industria muzicala universala: Nine Inch Nails, The Rolling Stones, Roy Orbison si Madonna. De asemenea a colaborat cu multe branduri de renume cum ar fi Heineken, Coca Cola, Nike, Levi’s. E imposibil sa alegi una singura!

6. Un alt regizor celebru care are in CV-ul sau spoturi publicitare este Ridley Scott. Desi reclama la paine “Bike Ride” a fost votata ca fiind cea mai buna, o alta reclama este potrivita pentru caracterul lui Sir Scott. “1984” este un spot pentru compania Apple.

5. Nici Terry Gilliam nu a refuzat sa regizeze spotul “Secret Torunament” pentru compania Nike. Celebritati precum Eric Cantona, Thierry Henry, Paul Scholes, Edgar Davids, Ronaldo etc. s-au strans pentru o performanta comerciala.

24 de fotbalisti se dueleaza intr-un turneu secret de fotbal pe cunoscutul remix al lui Elvis  “A Little Less Conversation”. Cu siguranta va va captiva!

4. "Leave Nothing" este un spot realizat pentru compania Nike de celebrul Michael Mann. Imaginile sunt dintr-un meci de fotbal american unde un jucator alearga si infrunta atat zapada, cat si oponentii, plin de elan intr-un echipament Nike. Ingenios, rapid si cu priza la public, Mann si-a atins scopul.  

3. Ea e Nicole Kidman si el e Rodrigo Santoro in reclama pentru celebrul parfum Chanel No. 5 realizata de Baz Luhrmann. Regizorul a reusit sa comprime o intreaga poveste de iubire in doar cateva minute si sa emotioneze publicul pana la a-l determina sa cumpere parfumul. Asta e si ideea, nu-i asa? Reclama a costat in jur de 30 de milioane de dolari si este considerata una din cele mai scumpe din lume.

2. Aceasta ar putea fi cea mai buna reclama cu fotbal si apartine lui Guy Ritchie. "Take It To The Next Level" este un spot pentru compania Nike. Aduce pe ecran multe vise: fete in bikini, goluri perfecte, masini rapide si totul in numai 3 minute... de iluzii.

1. BMW l-a ales pe Tony Scott pentru reclama "Beat The Devil" unde Gary Oldman este diavolul. Clive Owen, Danny Trejo, James Brown sunt alte nume incitante din aceasta reclama. Este o reclama cum nu s-a mai vazut ce dureaza 9 minute. Nu poate fi descrisa, explicate, povestita, ci trebuie privita.

Sursa foto:thephotographylink.com/
Sursa: empireonline.com/



Modifică setările cookies