Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO. Tom Hardy a pus la punct un reporter indiscret, la conferinta de presa pentru "Legend". Ce a raspuns actorul cand a fost intrebat de orientarea sa sexuala

Tom Hardy a devenit un adevarat expert in contracararea intrebarilor neplacute venite din partea presei, iar acest lucru l-a dovedit inca o data la o conferinta de presa organizata la Festivalul de Film de la Toronto.

VIDEO. Tom Hardy a pus la punct un reporter indiscret, la conferinta de presa pentru  Legend . Ce a raspuns actorul cand a fost intrebat de orientarea sa sexuala

Actorul din filmul care tocmai s-a lansat, Legend, a fost intrebat de un reprezentant al website-ului pe teme homosexuale Daily Extra daca poate dat detalii despre orientarea sa sexuala.

 

Si, in ciuda caracterului bisexual jucat de el in filmul Legend (pentru rolul lui Ronnie Kray), Tom Hardy a declarat intr-o maniera originala ca nu are nimic de-a face cu asta.

 

Iata si discutia din timpul conferintei de presa:

 

Reporter: "In film, personajul tau, Ronnie, este foarte deschis despre sexualitatea sa. Si din cauza interviurilor pe care le-ai dat in trecut, sexualitatea ta este putin ambigua. Crezi ca este greu pentru vedete sa vorbeasca in presa despre sexualitatea lor?"

 

Tom Hardy: "Despre ce naiba vorbesti?"

 

Reporter: "Ma refeream la un interviu pe care l-ai dat revistei Attitude in urma cu cativa ani."

 

Tom Hardy: "Dar care e intrebarea?"

 

Reporter: "Daca tu crezi ca este greu pentru vedete sa vorbeasca despre sexualitatea lor".

 

Tom Hardy: "Nu cred ca este greu pentru vedete sa vorbeasca despre sexualitatea lor. Ma intrebi cumva despre sexualitatea mea?"

 

Reporter: "Aaa, da."

 

Tom Hardy: "De ce?"

 

Reporter: "Pai..."

 

Tom Hardy: "Multumesc."

 Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►