marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Un interviu-parodie al lui Charlie Sheen a devenit HIT pe net in cateva ore! Reactia sa dupa ce a fost intrebat de droguri!

De parca nu era de ajuns ca a ajuns cea mai tare gluma de la Hollywood, Charlie Sheen continua sa faca misto de el  intr-un nou viral  care face senzatie pe net!

VIDEO Un interviu-parodie al lui Charlie Sheen a devenit HIT pe net in cateva ore! Reactia sa dupa ce a fost intrebat de droguri!

Fostul actor din " Doi barbati si jumatate" a facut misto de el parodiind intr-un clip postat pe net interviul celebru dat celor de la ABC in care a vorbit despre stilul sau de viata. 

In noul clip "needitat" care a devenit in cateva ore hit pe net Charlie Sheen se amuza cu diverse episoade  cu care i-a scandalizat pe americani in utima vreme.

Sheen a facut misto in special de una din intrebarile reporterului de la ABC - Andrea Canning. Intrebat cand s-a drogat ultima data, Sheen a oferit un raspuns care i-a socat pe multi. In varianta "needitata" actorul "raspunde" cu o imagine in care are tigari aprinse in gura, urechi si nas.


Faza vine la 2 zile dupa ce actorul in varsta de 45 de ani si-a dat jos camasa si si-a incordat muschii in fata publicului  din Chicago unde turneul sau de stand-up a fost un succes. In schimb debutul acestuia in Detroit a fost un fiasco total.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies