marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO. Doua trailere pentru cele mai noi filme semnate de Robert Zemeckis si Steven Spielberg: "The Walk" si "Bridge of Spies". Doua povesti de Oscar

Regizorii Robert Zemeckis si Steven Spielberg se prezinta in fata publicului cu cele mai noi "opere" ale lor, despre care criticii de specialitate anticipeaza deja ca au sanse sa candideze la Oscar.

VIDEO. Doua trailere pentru cele mai noi filme semnate de Robert Zemeckis si Steven Spielberg: The Walk si Bridge of Spies . Doua povesti de Oscar

Cel mai nou film al lui Robert Zemeckis, "The Walk", este o drama autobiografica in format 3D, bazata pe povestea reala a artistului francez Philippe Petit.

 

Pe 7 august 1974, el a uimit lumea dupa ce a traversat in aer distanta dintre Turnurile Gemene si World Trade Center.

 

Distributia este asigurata de Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale, Ben Schwartz si Steve Valentine.

 

 

Filmul va avea premiera in SUA pe 30 septembrie 2015, in format IMAX 3D, iar daca veti urmari trailerul de mai jos .. veti intelege de ce este important sa vedeti aceasta pelicula cinematografica cu ochelarii 3D pe nas.

 

 

Un alt film care a atras atentia nu numai criticilor, dar si a fanilor, este cel al lui Steven Speilberg: "Bridge of Spies".

 

Cea mai noua creatie a celebrului regizor, dupa o pauza de 3 ani de la mult laudatul "Lincoln" (2012), este de aceasta data un thriller in care joaca si preferatul sau, Tom Hanks.

 

Conform Indie Wire, acesta este un avocat care negociaza o intelegere cu rusii, pentru eliberarea unui pilot american, acuzat de Moscova de tradare, in timpul Razboiului Rece.

 

 

"Bridge of spies" este al 28-lea film al lui Steven Spielberg, iar scenariul este co-scris de fratii Cohen. In distributie se mai afla Alan Alda, Amy Ryan si Eve Hewson.

 

Filmul va avea premiera in SUA pe 16 octombrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies