marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO. Comedie, kung-fu, fantasy si animatie. Filmul chinezesc "Monster Hunt" a inregistrat incasari record

Comedia fantastica "Monster hunt" a devenit filmul chinezesc cu cele mai mari incasari de pana acum in cinematografele din aceasta tara, inregistrand un adevarat record in box-office-ul local.

VIDEO. Comedie, kung-fu, fantasy si animatie. Filmul chinezesc Monster Hunt a inregistrat incasari record

Conform BBC News, care citeaza agentia oficiala de presa chineza Xinhua, acest film a adunat in doar 10 zile de la lansarea in China (de pe 16 iulie) 1.317 miliarde de yuani, adica 212 milioane de dolari din incasarile de pe bilete.

 

Pana acum, recordul a fost detinut de comedia "Lost in Thailand", din 2012, care adunase 1,27 miliarde yuani. 

 

 

"Monster hunt" este un film de tip "live action" si animatie, care spune povestea unui pui de monstru simpatic, pe nume Huba. Comedia are loc intr-o lume fantastica a Chinei antice, unde monstrii si oamenii traiesc in acelasi timp, dar sunt separati in doua taramuri.

 

Dupa ce revolutionarii din lumea monstrilor incearca sa isi schimbe conducerea, regina monstrilor fuge in lumea oamenilor si isi lasa copilul in burta unui .. barbat. Nou-nascutul Huba va fi vanat atat de monstrii rai, cat si de oameni.

 

 

Filmul a fost regizat de Raman Hui, care a co-regizat si celebrul "Shrek al treilea", din 2007. In review-ul din Screen Daily, autorul ii lauda pe cei care au facut animatia, deoarece au creat "o menajerie de caractere eccentrice si bizare, care rivalizeaza cu cele mai bune aventuri fantasy".

 

 

Mai trebuie precizat ca, daca "Monster hunt" este filmul chinezesc cu cele mai mari incasari, atunci "Furious 7" este filmul international care a adunat cei mai multi bani de pana acum, in China: 2 miliarde de yuani, de la lansarea in aprilie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies