marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cele mai TARI trailere interzise minorilor

Violenta, scene explicite de sex, injuraturi la greu, balti de sange... sunt doar cateva din motivele pentru care unele trailere au primit bulina rosine. Britanicii de la Total Film au realizat un top al celor mai bune 10 trailere interzise minorilor!

VIDEO Cele mai TARI trailere interzise minorilor

articole relationate

10. Thrist (2009)
Regie: Chan-wook Park
Cu:  Kang-ho Song, Ok-bin Kim

Trailerul introduce un preot nefericit care a fost transformat intr-un vampir insetat de sange, dupa ce a primit o transfuzie de sange care i-ar fi salvat viata.

Chiar daca nu arata tot (filmul fiind destul de dur), minutul acesta e suficient de explicit in scenele de sex si violenta.

9. Predators (2010)
Regie: Nimrod Antal
Cu:  Adrien Brody, Laurence Fishburne

Prima parte pare o continuare a filmului Apocalypto, dar lucrurile se schimba pe parcurs si incepe un razboi cu arme, cam complicat pentru Predator.


8. Machete (2010)
Regie: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Cu:  Danny Trejo, Michelle Rodriguez

Durul Danny Trejo infierbanta atmosfera in rolul imigrantului ilegal din pelicula lui Rodriguez. Este pe urmele senatorului corupt McLaughlin (Robert De Niro).

Trailerul a devenit faimos gratie sexului, violentei si nuditatii. In incercarea de a strange cat mai multi fani, trailerul acesta are de toate, inclusiv threesome-ul din fantana.

7. Harry Brown (2009)
Regie: Daniel Barber
Cu:  Michael Caine, Emily Mortimer

Cand Harry este vizitat de un politist pare a fi o victima lipsita de aparare asta pana cand pleaca intr-o misiune de razbunare impotriva acelora care i-au ucis cel mai bun prieten.

Este o splendoare, Harry spulbera vizuina unui drogat si infige un cutit in mana altuia. Ar fi putut fi totusi un trailer mai impresionant, daca se foloseau mai multe imagini din asaltul asupra vizuinii drogatului.

6. Love And Other Drugs (2010)
Regie: Edward Zwick
Cu: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway

Un limbaj destul de vulgar in acest trailer lansat pentru adulti unde Jake Gyllenhaal si Anne Hathaway nu numai ca-si dau drumul la limba, dar nici hainele nu par sa vrea sa stea pe ei. Gyllenhaal este un baiat cam neastamparat si usuratic, care incinge atmosfera ori de cate ori intra intr-o incapere cu femei.



5. Bridesmaids (2011)

Regie: Paul Feig
Cu:  Kristen Wiig, Maya Rudolph

Fetele se descurca la fel de bine ca baietii atunci cand vine vorba de limbajul trivial, in timp de Wiig incearca sa fie cea mai tare domnisoara de onoare.

Foarte multa violenta verbala, destul de slab la categoria violenta fizica plus ceva gimnastica in dormitor.

4. Wanted (2008)
Regie: Timur Bekmambetov
Cu: Angelina Jolie, James McAvoy

Gloante in slo-mo, creieri care zboara, iubita lui Macca isi face de cap pe chiuveta, o tastatura zboara cativa dinti si buzele lui Jolie, care-s hot in orice ipostaza. In trailer puteti vedea cateva imagini din cele mai tari momente ale filmului, dar nu e totul dus pe rapa. Socant este ca nu exista momentul tatuajului lui Jolie.

3. Let Me In (2010)
Regie: Matt Reeves
Cu: Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz

Ce pare a fi o povestea blanda a prieteniei dintre doi copii, ajunge sa fie un remake sangeros al Let The Right One In.

Trailerul are de toate: de la o Chloe Moretz plina de sange, la cateva scene de atac cam brutale. Foloseste toate momentele bune din filme: corpul in gheata, manevra suspendarii in copac pentru a se scurge sangele, atacul din tunel.



2. Reservoir Dogs (1992)

Regie: Quentin Tarantino
Cu:  Harvey Keitel, Tim Roth

Barbati in costume interesante, apelative cool, un soundtrack de milioane, pare ca vom urmari o poveste despre o familie care se ocupa de afaceri...

In prima parte nu exista nici sex si nici violenta, in a doua o femeie este trasa pe geamul masinii, un politist e legat de scaun... si este doar incalzirea.

The Girl With The Dragon Tattoo (2011)
Regie: David Fincher
Cu:  Daniel Craig, Rooney Mara

O opera de arta, combina imagini cu Karen O si Trent Reznor, agitati, pulsand pe acordurile Immigrant Song.

Trailerul contine: bataia epica incasata de Craig, scena dusului unde se poate vedea pentru cateva secunde tatuajul Marei si... putin sex intre cei doi.

Fincher a schimbat finalul cartii lui Stieg Larsson si sustine ca e mai bun, deci trebuie sa ne asteptam la cateva surprize.

Sursa: totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies