marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / Cele mai senzuale 10 scene cu Monica Bellucci

Italianca in varsta de 46 de ani este una dintre cele mai frumoase, sexy si senzuale femei din cinematografia internationala. A aparut in peste 50 de filme (TV si cinema) si a fost greu sa alegem doar  zece dintre ele mai memorabile scene  in care Monica Bellucci se dezbraca… de inhibitii.

VIDEO / Cele mai senzuale 10 scene cu Monica Bellucci

10. Sanguepazzo (2008)
Luisa Ferida

Povestea de dragoste a faimosului si infamului cuplu, Valenti si Freida, executati de partizani. Cele doua staruri ale cinematografului fascist traiau o viata privata la fel de depravata ca ale personajelor pe care le intruchipau.

9. Baaria (2009)
Iubita muncitorului in construcii

Filmul lui Giuseppe Tornatore este unul autobiografic despre viata a trei generatii de locuitori dintr-un sat sicilian din Palermo.

8. Brotherhood of the Wolf (2001)
Sylvia, curtezana unui bordel

In Franta secolului XVIII Cavalerul de Fonsac si prietenul sau Mani sunt trimisi de catre rege in provincia Gevauda pentru a investia o serie de crime infaptuite de o bestie misterioasa.

7. Under Suspicion (2000)
Chantal Hearst, sotia avocatului

Un avocat este chemat la o sectie de politie pentru a clarifica o crima la care a fost martor. Initial intalnirea trebuie sa dureze numai 10 minute, dar se dovedeste ca cele zece minute devin interminabile.

6. Remember Me, My Love (2003)
Alessia – iubita din liceu

Familia Ristuccia este o familie din clasa de mijloc cu probleme. Un sot plictisit, o sotie isterica, un fiu care se simte respins si o fiica ce incarca din rasputeri sa inceapa o cariera in televiziune. Vietile lor sunt separate, fiecare incercand sa descopere cine e si ce vrea. Cand tatal are un accident, relatiile lor se schimba.

5. Irreversible (2002)
Alex, sotia violata

Alex este violata brutal si batuta cu bestialitate de un strain. Sotul (Vincent Cassel) pleaca in cautarea razbunarii. Filmul este prezentat invers cronologic si reprezinta o examinare frumoasa si traumatizanta a legaturii dintre cauza si efect.

4. Shoot’Em up (2007)
Donna Quintano, prostituata

Domnul Smith salveaza un bebelus proaspat adus pe lume, in timpul unui schimb de focuri. Initial crede ca tinta a fost mama lui, care a sfarsit impuscata in cap, ulterior a realizat ca tinta era de fapt, copilul. Acum trebuie sa-l protejeze de pericol.
Video aici.

3. How Much Do You Love Me? (2005)
Daniela, prostituata

Francois castiga la loto si ii ofera Danielei, o prostituata superba, o mie de dolari pe luna pentru a trai cu el. Daniela accepta, dar uita sa mentioneze ca este casatorita un cu barbat periculos.


2. Manuale d'amore 2: Capitoli successive (2007)
Lucia: psihoterapeut

Patru episoade de dragoste ingenious legate intre ele.



1. Dracula (1992)
Mireasa lui Dracula

Vampirul vine din Anglia pentru a o seduce pe logodnica unui vizitator, dar si pentru a aduce catastrofa pe taramurile straine.

Si ca bonus, iata un tribut sexy adus Monicai:

 


Galerie foto


Modifică setările cookies